Uniikki päiväpeite

viltti+(1+of+3).jpg

viltti+(2+of+3).jpg

viltti+(3+of+3).jpg

Pyörin muutama kuukausi takaperin Facebookin kirppiksillä ja löysin ilmoituksen tilkkupäiväpeitteistä, joita sai tilata haluamillaan väreillä, haluamassaan koossa. Sain heti ajatuksen, että olisi ihana saada Eliksen huoneen väreihin sopiva päiväpeite pinnasänkyyn, joka toimisi samalla myös lattialla vilttinä hänelle. Niimpä siis teinkin tilauksen kelta-harmaa-valkoisesta päiväpeitteestä ja rohkenin jopa kysymään josko siihen saisi tuollaisen norsun kuvan, jota myöhemmin selvisi kutsuttavan aplikoinniksi. Eliksen huoneeseen on hankittu Ikeasta norsuaiheinen taulu sekä Finlaysonin norsuaiheinen sisustustyyny sekä Rätt Startin norsuaiheiset pussilakanat, joten norsukuvio päiväpeitteessä sopi hyvin tyyliin. Sain itse toivoa kaikki tilkkupeitteeseen tulevat kankaat ja meni kyllä ihan nappiin. Siitä tuli niin hieno, että en raaski pitää sitä lattialla. 😀 Jouduin kuitenkin sen väliaikaisesti laittamaan lattialle, kun Eliksen leikkimatto oli pesussa.

Meillähän kävi sellainen pieni tapaturma, jos sitä nyt tapaturmaksi voi kutsua, että leikkiessäni Eliksen kanssa lattialla, olin viereeni ottanut muutaman suklaaleivoksen lautasella ja hetken päästä olinkin katselemassa kamerasta ottamiani kuvia ja Elis oli hivuttanut itsensä lautaselle ja onnellisenä mussutti yhtä leivosta. Havahduin kameran kuvia selatessani Eliksen jo tovin kestäneeseen hiljaiseen tyytyväisyyteen ja kauhukseni huomasin suklaata joka paikassa leikkimattoa ja Eliksen käsiä ja suuta ja vaatteita. Onneksi ei aiheuttanut Eliksen masulle mitään oireita ja lähinnä Elis oli nauttinut suklaaleivoksen hakkaamisesta käsillään.

Meillä kävi myös toinen hauska tapatuma viime viikolla, kun olin Eliksen kanssa lattialla ja oltiin vaipanvaihtopuuhissa, kun sain työpuhelun johon erehdyin vastaamaan, kun oli tuntematon numero. Siinä sitten ihan ajatuksissani unohdin Eliksen ilman vaippaa lattialle ja kesken puhelun huomasin ison kakkakikkareen matolla ja Eliksen kädet olivat juuri hivuttautumassa läpsyttelemään sitä, kun kerkesin mennä väliin nappaamaan pojan pesulle. Siinä oli varmaan asiakkaalla ihmettelemistä kun alkoi puhelu yhtäkkiä kuulostamaan aivan kummalliselta. Onneksi suuremmilta vaurioilta vältyttiin. 😀

Tämän postauksen tarkoitus ei kyllä ollut kertoa näistä meillä käyneistä sattumuksista vaan oikeasti kehua tuota tilkkupeitettä, koska se on aivan ihana! Ja C jo sanoikin heti, että siitä tulee meidän perinneviltti, joka kiertää suvussa sitten. 🙂 Peitteen siis teki käsityöläisyrittäjä Nurmijärveltä ja hänen kotisivuiltaan pääsee tilaamaan myös oman viltin tai vaikka kukkaron, laukun tai muun sisustustekstiilin. Kotisivut löytyvät täältä ja Eusun Facebook-sivuilta voi myös tilata näitä ihania tuotteita. Ja tämä ei siis ole mikään yhteistyöpostaus vaan haluan vilpittömästi vain levittää hyvää sanaa ja ihana tukea yrittäjiä, olenhan itsekin sellainen!

Onko teillä kertynyt jo tällaisia perinnejuttuja, jotka jatkavat sitten suvussa kiertoa? Meillä on lisäksi Elikselle ostettu Mamas & Papasin kehto tarkoitus laittaa kiertoon sukuun. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *