Muovimatto olohuoneessa?

Olen nyt jo tovin miettinyt olohuoneen maton kohtaloa. Rakastan tuota mattoa yli kaiken ja yritin etsiä sellaista uutta, mutta niitä ei enää Hobby Hallissa ole eikä kukaan myy omaansa pois. Eläintaloudessa melkein matto kuin matto on huono valinta, koska kuraa ja likaa tulee tuon karvaturrin tassujen mukana vaikka kuinka pyyhkisi ja pesisi. Olen yrittänyt pestä nykyistä mattoamme, mutta valkoisiin kuvoihin lika on niin pinttynyt, ettei sitä enää saa puhtaaksi. Joka ikinen kerta kuvatessani Elistä lattialla ja katsellessani sitten niitä kuvia, herää minussa inho tuota likaista mattoa kohtaan ja haluaisin heittää sen roskikseen. Matto täytyy kuitenkin olla, en voisi kuvitella olohuonettamme ilman mattoa.

Olenkin nyt tutustunut muovimattoihin, mm. Pappelinan ja Brita Swedenin mallistoihin. Molemmista on noussut yhdet suosikit yli muiden, mutta ehkä Brita Swedenin malliston matto olisi enemmän meidän olohuoneeseen sopiva. Nyt mietityttääkin vain, että onko tuollainen muovimatto ihan hutiostos olohuoneen lattialle? Muovimattoja mainostetaan lähinnä eteisen ja keittiön matoiksi, mutta meillä toimisi myös olohuoneessa, saisi pidettyä puhtaana. Onko kenelläkään kokemusta muovimatoista ja onko minkä tuntuisia? Haluaisin todella kuulla mielipiteitä tähän asiaan, sillä vakavasti nyt harkitsen tuollaista Brita Swedenin Helmi mattoa harmaana.
01.jpg

e5388422dda6df23a2234f89a1d2b54d.jpg
Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *