Madison imetysshaali

Oi siskoni mun -blogissa on menossa kilpailu, jossa voi voittaa omakseen Madison imetysshaalin, jota myy Bebelane. Harvoin jaksan osallistua blogissa meneviin kilpailuihin, mutta tämä shaali kuin suoraan huusi minua. Meillä on alkanut käymään imetykset niin hankaliksi, kun kaikki ympärillä kiinnostaa aivan kamalasti ja nyt kun on ryömimään opittu, yritetään jatkuvasti karata tissiltä, mutta mikä kaikista kamalinta, Elis rakastaa puristella tissejäni kun kissanpentu ja nipistellä ja raapia. Tähän tuo shaali olisi aivan loistava apu. Ja helpottaisihan tuo imetystä julkisilla paikoillakin, koska hän jatkuvasti irroittaa otteensä tissistäni ja kääntää päätään katsellakseen muualle, jolloin aina on vaara, että tissini näkyy kaikkialle. Näin talvea vasten tuo tulisi käyttöön varmaan ihan vain muutenkin, onhan tuo niin kaunis.

Joka tapauksessa, toivon onnea itselleni jos vaikka arpa suosisi minua, mutta jaettakoon ilo muillekin ja kilpailuun pääset alla olevasta kuvasta.
Hiljattain+p%C3%A4ivitetty7.jpg
Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *