Gugguun ihana jumppis

Mulle termi Black Friday oli ihan uusi juttu, mutta hihkuin onnesta kun mun Facebookin etusivulle pomppasi aamulla Gugguun mainos Black Fridayn kunniaksi kaikki -30%. IHANAA! Nimittäin viime viikon torstaina, kun nuo ihanaakin ihanemmat jumppikset tuli Gugguun verkkokauppaan, latasin virtuaalisen ostoskorin täyteen jumppista, hupparia, pöksyjä ja pipoa. Kaikkea keltaista ahh ihanaa ja nuo on niin kauniita, että ihan villiinnyn täällä vieläkin ajatuksesta. Mutta kun katsoin ostoskorin loppusummaa, jouduin toteamaan ettei meillä ole ikipäivänä varaa laittaa sellaista summaa lastenvaatteisiin. Mietin mielessäni, että tuleekohan nämä ihanuudet koskaan alennukseen ja nehän tulivatkin nopeammin kun osasin arvatakaan.

1477960_538613602901538_1702271435_n.jpg

Tilasinpa siis meille Gugguun keltaisen jumppiksen, keltaiset college housut, keltaisen pipon sekä harmaan hupparin keltaisella vetoketjulla. Alla vielä kuvat tilaamistani vaatteista, kuvat lainattu Gugguun sivuilta. Ja sanon nyt vielä, että en todellakaan ole mikään lastenvaatemerkkihifistelijä, kyllä meillä edelleenkin vaatekaapin täyttää Lindexin, KappAhlin ja Seppälän vaatteet.

ipod-nano.jpgjumpsuit-harmaa-keltainen-vetoketju.jpg
housut-keltaiset.jpgpipo-keltainen.jpg

Vielä on teilläkin aikaa kolme tuntia shoppailla Gugguun vaatteita -30%. Tämä tilaus meni itselläni melkein kun omasta joululahjasta, enkä malta odottaa että Elis vähän kasvaisi noihin vaatteisiin, ostin nimittäin vähän reilummassa koossa. Tosin nyt kun aloin miettimään, en tiedä lainkaan onko Gugguun vaatteet minkälaista mitoitusta. Noh, toivottavasti vastaavat kokoaan tai olisivat jopa vähän reilumpaa.

Ehtikö joku muu hyödyntämään Gugguun Black Friday -tarjouksen ja mitä tuli tilattua?

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *