Jee meillä liikutaan

Nyt se on tapahtunut! Meillä nimittäin ryömitään ihan oikeesti. Tai on jo ryömitty viime viikosta saakka, mutta en ole saanut aikaiseksi kirjoittaa siitä. Vaikka Eliksestä on samaan aikaan kuoriutunut kunnon pikku tuholainen, niin on hän niin söpö ryömiessään eteenpäin.

Kiinnostavinta on ryömiä keittön pöydän alle, kun ruokapöydän tuolien kiiltävät jalat ovat ilmeisestikin niin houkuttelevat. Eteisessä lojuvat kengät ovat myös todella houkuttelevat ja nyt onkin opeteltava pitämään kenkiä kaapissa. Tv-tason uumenista paljastuvat johdot ja elektroniikkamööpelit ovat olleet kiinnostavia jo ennen ryömimisen oppimistakin, mutta nyt ne lähtee nanosekunnissa ulos sieltä. Olemme saaneet jo muutaman kerran lukea tv:n ruudulta ”Soneran viihdepalvelua asennetaan…”.

Nyt kun ryömimisen taito on opittu kunnolla, myös yöunetkin ovat alkaneet sujua paremmin ja samoin päiväunet. Olemme pitkästä aikaan saaneet nauttia taas aamu kahdeksan tai aamu yhdeksän herätyksistä kello viiden kuuden herätysten sijaan. Tai noh, kai tuokin on suhteellista mikä on pitkä aika, mutta meille viimeiset kolme viikkoa ovat olleet rankkoja. Samalla muuttui hieman päiväunirytmi ja ensimmäiset päiväunet nukutaan vasta lounaan jälkeen.

Seuraavaksi jäädään odottelemaan ensimmäisiä hampaita ja konttaamista. Hitaasti mutta varmasti. 🙂

Meille saapui kotiin eilen muovimatto! Se ei ole kumpikaan aikaisemmin täällä blogissa mainitsemistani merkeistä, mutta kirjoittelen siitä lisää myöhemmin.

keinutaan.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *