Elmerin ensikosketus lumeen ja aikuisten ruokaan

Elmeri eli Elis, rakkaalla lapsella on monta nimeä. Muutama kuukausi sitten Elis näytti vielä ihan Sörsselssöniltä, mutta nyt hän on Elmeri. Kuten kaikkialla onkin jo huudeltu, niin etelään tuli lumi. Se sai myös meidät liikkeelle ja haimmekin siskoni luota vauvapulkan lainaan ja ei muuta kun ulos. Meillä tosin pulkkailu sijoittui sen verran myöhäiseksi, että ulkona oli jo pimeää. Mutta ai että miten ihanasti lumi silti valaisi sen pimeydenkin. Elis tuntui tykkäävän pulkkailusta tosi paljon hirnumisesta ja heilumisesta päätellen ja saikin ohikulkijoilta paljon ihastelevia katseita. Pääsimme pulkkailemaan näin myöhään, koska tuo ihana kirpsakka pikku pakkanen sai Eliksen nukkumaan yli kolmen tunnin päiväunet parvekkeella! Hurraa, saas nähdä miten vaikuttaa ensi yön unen laatuun…

blogiin-1.jpg

blogiin-2.jpg

blogiin-3.jpg

Sisälle palattuamme huomasin harmikseni, että kaikki Eliksen ruoat olivat loppuneet (paitsi itsetekemäni sose, jota Elis ei ole viikkoon kelpuuttanut ÄRGH!). Siispä latasin lautaselle pienen määrän meidän aikaisemmin päivällä syömäämme spagettia ja avot. Tosin ihan kun Elis olisi tajunnut, että tämä on tätä isojen poikien ruokaa ja sitä syödään itse. Se ei nimittäin kelvannutkaan yrittäessäni lusikoida sitä hänen suuhun, mutta itse sormiruokaillessa se hävisi tarjottimelta hyvinkin nopeasti. Huomatkaa myös siis meillekin on tullut tuo Playtray -tarjotin, ostimme sen tosin jo ennen joulua. Pienen miinuksen saa kyllä siitä, että oranssi väri soseista pinttyy siihen kiinni enkä tiedä saako siitä enää koskaan valkoista. Olisi pitänyt ostaa se musta tarjotin, joka oli toinen vaihtoehtoni. Hieman taisi olla suolaa tuossa ruoassa, vaikka en sitä siihen erikseen lisännytkään, koska vesi maistui sen jälkeen Elikselle paremmin kuin koskaan. Eliksen päällä näkyvä H&M:n collegepusero on muuten viimeisin vaateostokseni ja se on IHANA.

blogiin-4.jpg

blogiin-5.jpg

blogiin-6.jpg

blogiin-7.jpg

Tällainen päivä meillä tänään, mukavaa sunnuntaita kaikille! 🙂

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *