Löhöpäivä

Tänään on meillä vietetty löhöpäivää eli äiti on ollut koko päivän yökkärissä. Koirakin ulkoilutettiin vain heittämällä verkkarit jalkaan ja pitkä toppatakki päälle. Viime yönä unikoulu antoi taas toivoa, että se voisikin toimia. Illalla hörpättiin tissin lisäksi 180ml korviketta eli masu täyteen. Ensimmäinen herätys olikin vasta 4.30 ja sitä seurasi tunnin mittainen väsytystaistelu. Monta kertaa luulin jo Eliksen nukahtaneen ja aina ehdin juuri päästä omaan sänkyyn ja silmät kiinni, kun itku taas alkoi. Jokaisesta yskäisystä seurasi nimittäin tutin tippuminen suusta ja herääminen. Lopulta tunnin päästä juuri ennen C:n herätyskelloa Elis nukahti ja niin nukahdin minäkin. Nukuttiinkin molemmat 7.30 asti kunnes C tuli kotiin treeneistä ja haki jo tovin itsekseen höpötelleen Eliksen pinnasängystä ja pian siitä nousin minäkin ylös.
Pientä flunssaa tuntuu pukkaavan ja osittain myös siksi yökkäri ei vaihtunut itsellä koko päivänä. Tänään oli aikaa taas tehdä hääsuunnitelmia kun isikin oli kotona ja viihdytti Elistä. Intouduin jopa pitkästä aikaa virkkaamaan pitsiliinoja häitä varten, pitäisi virkata vielä muutama kymmen. 😀
Kuuden maissa käytiin kylvyssä ja Eliksestä onkin kuoriutunut aikamoinen vesipeto. Kylvyn jälkeen Elis oli aivan loppu, johtunee varmaan yhteensä 2,5h nukutuista päiväunista ja vahingossa nukahti tissille kun sen siihen hetkeksi otin puuroa odotellessa. Iski pieni paniikki, että siirränkö siitä suoraan nukkumaan vai herätänkö puurolle ja maidolle ja lopulta tilanne ratkesikin itsekseen, kun Elis heräsi yrittäessäni siirtää hänet sänkyyn. Siispä jatkoimme puuron syönnillä ja maitopullolla ja uusi yritys nukkumaan. Jännityksellä odotan millainen yö taas tulossa! Stay tuned! 😉
Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *