Kyllä tämä tästä

Nimittäin unikoulu selvästi tuottaa tulosta ja odotettua nopeammin. C on edelleen skeptinen ja on sitä mieltä, että kaupasta pitää hakea vähintään 20 tuttia pöydän reunalle yöheräämisiä varten. Viime yönä herättiin kerran n. klo 01 ja riitti vain tutin palauttaminen suuhun ja peittely. Seuraavan kerran herättiinkin C:n herätyskelloon 05.30 ja ensimmäinen ajatukseni oli “voiko kello olla tosiaan jo näin paljon, onkohan Elis vielä hengissä”. 😀 No sitä ei tarvinnut kauaa miettiä, sillä C:n avatessa vessan ovea höpötys alkoi.

Elis muistuttaa kovasti serkkutyttöä, joka on aamuyöstä todella herkkäuninen ja herää pienimpäänkin meteliin. Meidän vessanovi on vielä narisevaa sorttia ja kentis jostain kosteudesta turvonnut ja pitää aina kamalaa ääntä avatessa ja kiinni laittaessa. Hain sitten Eliksen viereeni tissille ja nukkumaan vielä C:n aamutreenien ajaksi ja n. klo 7.30 C tuli hakemaan taas Eliksen pois ja antoi minun jatkaa unia vielä yhdeksään saakka!!! Nyt on äidinkin univaje selätetty.

Mutta sen suuremmat hurraahuudot jätettäköön vielä toistaiseksi pois, sillä suunta tästä voi olla oikeastaan ihan mitä vaan. Kuinka nopeasti muilla on unikoulu auttanut yöunien laatuun?

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *