Tonnikalakolmiot

blogiin3.jpg

Tänään juhlittiin rakkaan ystäväni babyshowereita ja päätin eilen valmistaa sinne tonnikalakolmioita, jotka ovat ihanan Kinuskikissan sivuilta löydetty resepti. Näitä tonnikalakolmioita olen valmistanut jo muutaman vuoden ajan aina silloin tällöin iltanaposteltavaksi, ne ovat vain NIIN hyviä! Ne ovat melko tulisia ja maistuvat mielestäni parhaimmalle seuraavana päivänä jääkaappikylminä. Niitä on todella helppo tehdä, mutta samalla myös täynnä ärsyttäviä vaiheita. Ostin valmiita lehtitaikinalevyjä ja niiden kaulitseminen on todella puuduttavaa, taikina käyttäytyy todella raivostuttavasti. Lopputulos on kuitenkin sen arvoista ja C popsiikin niitä mielellään napaansa. Tonnikalakolmiot olivat myös hitti babyshowereilla. Päätin nyt tehdä niitä reilusti, niin jää kotiinkin. Resepti löytyy myös Kinuskikissan sivuilta hakusanalla Tuliset tonnikalapasteijat, mutta jaan reseptin nyt täälläkin. Resepti on niinkin yksinkertainen, kuin

4 kpl lehtitaikinalevyjä
1 prk tonnikalaa chilikastikkeessa
100 g valkosipulituorejuustoa

blogiin1.jpg

blogiin2.jpg

Lehtitaikinalevyt jaetaan kahtia ja kaulitaan isommiksi, melko ohuiksi levyiksi. Tonnikala ja valkosipulituorejuusto sekoitetaan keskenään (poistetaan ensin chilinpalot ja valutetaan ylimääräinen neste veke). Kaulituille levyille läntätään reilu ruokalusikallinen tätä soossia ja taitellaan kolmioksi ja painellaan reunat yhteen. Sitten vielä voidellaan munalla ja isketään 225 asteiseen uuniin 10-15 minuutiksi. Valmista ja herkullista.

blogiin4.jpg

Näiden herkkujen valmistus vaati Starbucksin latten, nam nam. Babyshowereista lisää myöhemmin.

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *