Banaani-avokado smoothie

Smoothiereseptejä tulvii tällä hetkellä varmaan jokaisesta blogista, joten en tässä sen kummemmin mitään reseptiä aio jakaa. Sen sijaan hehkutan vähän avokadoa, jos vaikka joku muu on yhtä epäileväinen sitä kohtaan kuin minä.

Myönnän, että en varmaan ole koskaan avokadoa maistanut ja olen sellainen joka epäilee kaikkia uusia juttuja. Kokeilulistalla on roikkunut jo pitkään avokado ja vihdoin uskalsin kokeilla sitä smoothien joukossa. Ajattelin, että jos en pidä siitä, niin mustikassa on riittävästi makua peittämään sen ja pystyn vaikka nenästä kiinni pitäen vetämään smoothien alas.

No tässä tapauksessa ei kyllä tarvi pitää kättä lähelläkään nenää, sillä tuohan on aivan järjettömän herkullista. Se tuo kivan pehmeän maun smoothieen, nam. Vihdoin olen saanut kumottua sen epäilykseni avokadoa kohtaan ja varmasti kokeilen sitä muissakin ruoissa, ehkä avokadopastaa ja salaatin joukossa. Vielä kun saisi C:n maistamaan ja jopa tykkäämään tästä yhtä paljon kun minä.

Omaan smoothieeni tuli maustamatonta rahkaa, appelsiini-mangokeittoa, banaania, avokadoa, mustikoita ja lisäksi vielä pellava-mustikkarouhetta.

smoothie1.jpg

smoothie2.jpg

smoothie3.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *