Kurkkaus Eliksen huoneeseen

string1.jpg

string4.jpg

Vihdoinkin päästän teidät kurkkaamaan Eliksen huoneeseen. Ja mikäs sen hienovaraisemmin kun lähikuvilla, jolloin se kaikki sotku ei välity sinne teille 😉 Nyt kehtaa kuitenkin esitellä, sillä olen vihdoinkin saanut sinne pitkäaikaisen haaveeni kasattua. Jos seuraa minua Instagrammissa, on jo saattanutkin nähdä mikä sinne eilen ilmestyi, mutta nyt esittelen sen täällä bloginkin puolella. Nimittäin String hyllyjärjestelmä, joka on lojunut paketissa uudesta vuodesta saakka. Olen odotellut porakoneen saapumista kotiimme lainaan, mutta koska sitä ei vain kuulunut, keksin omat keinoni kiinnittää sen seinään. Onneksi kyseessä on kipsilevyseinä, joten mitään erikoisia viritelmiä ei tarvittu. Myönnän olleeni myös laiska kiinnityksen suhteen, sillä olen ollut kokoajan aikeissa maalata huoneen seinät, mutta se saa vielä odotella. Siinä se nyt siis on koko komeudessaan ja olen aivan haltioissani, samoin kuin ruokapöydästäkin olen edelleen haltioissani. Näitä kahta asiaa voisin ihastella päivästä toiseen.

Eliksen huoneen oveen väkersin tuollaisen julisteen, mikä oli tarkoitus painattaa painofirmassa oikeana julisteena, mutta hätähousuna tulostin sen työpaikallani A3:lle ja laminoin. Vielä kyllä aion siitä tehdä ihan oikean julisteen. Idea on varastettu muualta. Eikö olekin mahtava?

string2.jpg

string3.jpg

string5.jpg

string6.jpg

Ellokselta tilasin tammikuussa tuon ihanan keltaisen työvalaisimen ja hintaakin sillä oli vain n. 15 euroa eli ei ollut kummoinenkaan sijoitus.

Eliksen isomummin ristipistotyö pääsi paraatipaikalle alimmalle hyllylle, olin sen päättänyt jo heti kun tuo teos saatiin ja en vielä ollut hankkinut tätä Stringiä. Ylimmälle hyllylle pääsi Indiskasta viime kesänä tekemäni löytö, keltainen maapallo.

string9.jpg

string7.jpg

string8.jpg

string10.jpg

Eliksen huoneesta löytyy paljon musta-kelta-valkoista, kuten olen aikaisemminkin jo kertonut ja eilen sain myös siskoni miehen tulemaan meille kiinnittämään Ikeasta ostetun norsuaiheisen taulun seinälle, siihen kun tarvittiin sitten sitä porakonetta sen tullessa kiinni kiviseinään.

Myös pinnasängystä löytyy norsuaiheista tekstiiliä. Meille on tavallaan ihan vahingossa tullut teemaksi tämä norsu, sillä meistä ei kumpikaan C:n kanssa ole mikään norsufani, mutta norsuaiheisia juttuja vain nyt on joka puolella ja vielä haluamissamme väreissä. Pinnasängyn suojus on Ellokselta ja meille on joko sattunut joku maanantaikappale, sillä laitoit sen kumminpäin tahansa pinnasänkyyn, on norsut ylösalaisin jommalle kummalle puolelle. Tai sitten se on vain huonosti suunniteltu. Noh niin tai näin, kiva se on silti. Lisäksi sieltä löytynee Finlaysonin keltaiset norsupussilakana ja -tyynyliina.

Marimekosta löytyi nuo ihanat verhot jo viime syksynä enkä muista olenko niitä esitellyt niitä aikaisemmin. Kyseessä siis Twisti-kangas. Oli muuten elämäni kallein kangashankinta ja alamäki näiden kalliiden sisustustuotteiden hankkimisen suhteen on vain jatkunut. 😀 Olin huonoon aikaan liikenteessä keltaisten verhojen metsästämisen suhteen, sillä tuohon aikaan mistään ei meinannut löytyä oikeaa keltaista sävyä, mutta nyt taas tuntuu kaupat olevan niitä pullollaan ja olen löytänyt jo vaikka kuinka monta vähintäänkin yhtä nättiä ellei jopa nätimpää kuosia.

Viimeisenä löytö Kodin1:n alennusmyynnistä, nimittäin nuo keltaiset laatikot. Sain juuri viimeiset neljä kappaletta, mitä myymälästä löytyi ja ne on aivan loistavat. En yhtään pidä Expedit hyllyistä avonaisina kun kerää kaikennäköistä roinaa ja krääsää pölyttymään, joten kaikki tästä taloudesta löytyvät Expeditit on täytetty erilaisilla laatikoilla tai niihin kuuluvilla ovilla, kuten makuuhuoneessamme josta kirjoitin täällä.

Tällainen on siis Eliksen huone tällä hetkellä, kelpaako Eliksen oleskella tuolla? 🙂

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *