Himotuslista vol. 1

Viime vuoden syyskuussa tein ensimmäisen hankinta-/haaveilulistan tänne ja osa tuon listan asioista onkin saatu jo hankittua ja nyt ajattelin tuon listan päivittää. Kävin vanhaa listaa läpi ja huomasinkin ilokseni, että niinkin lyhyessä ajassa lähes kaikki haaveet saatiin toteutettua yhtä lukuunottamatta, joka onkin tällä hetkellä erittäin korkeassa asemassa uudella listalla. Nimittäin listan 1. tuote, jonka olin jo yliviivannut listalta. Vanha lista näytti jotakuinkin tältä:

1. Blenderi
2. Monitoimikone/yleiskone
3. Matkarattaat
4. Objektiivit kameroihin
5. Elikselle vaatteita
6. Kampaajakäynti
7. Kasvohoito
8. Maria Hedengren häävalokuvaajaksi
9. String Pocket
10. Keraaminen liesi
11. Makia Original Raglan Parka (C:lle)

Sain joululahjaksi Boschin yleiskoneen, jonka rankkasin monien arvostelujen jälkeen parhaaksi vaihtoehdoksi meille. Kadun päätöstäni. Pullataikinoiden ja muiden vastaavien taikinoiden vaivaaminen on tässä talossa jäänyt täysin, kun olemme koittaneet muuttaa suuntaa terveellisempiin elämäntapoihin. Pullataikinat ovat vaihtuneet raakaherkkuihin ja niitä varten olisi pitänyt ehdottomasti sijoittaa parastakin parhaampaan blenderiin. Eilen viimeksi kirosin, kun yritin tehdä raakasuklaabrownieta meille ja Boschin yleiskoneen blenderiosa pyöri vain tyhjää ja näistä herkkupaloista tuli ällöttäviä paakkusia ja yritin vielä pelastaa tilannetta sauvasekoittimella, mutta se vain imaisi koko taikinan teräosien väliin.

Matkarattaat ostimme joululahjaksi saaduilla rahoilla, jotka oli etukäteen jo päätetty käytettävän Britaxin B-Motion rattaisiin ja ne ovat kyllä olleet loistohankinta kaikinpuolin. Voisin ottaa niistä meille rattaa ihan päivittäiseen käyttöön koiran lenkitykseenkin, rullaavat tuolla loskassa paljon paremmin kuin meidän Teutonian Cosmot.

C osti minulle Nikonin järjestelmäkameraan haluamani objektiivin joululahjaksi ja Olympuksen minijärkkäriin hommasin objektiivin ystäväni kautta, joka lähti tammikuussa käymään Japanissa. Siitä laitoinkin jo kuvaa Instagrammiin ja Olympuksen kamera onkin ollut tämän objektiivin myötä lähes päivittäisessä käytössä.

Elikselle himoitsin mm. keltaista Mini Rodinin välikausihaalaria sekä Lindexin vanhan malliston jumpsuitia, jossa hupussa kuulokkeet. Molemmat löytyi Facebookin kirppiksiltä ja välikausihaalari odottelee kevättä ja jumpsuit on otettu juuri käyttöön ja Elis on juuri niin syötävän söpö se päällään kun olin ajatellutkin.

Kampaajakäynti ei tavallaan ole toteutunut, mutta pääsin ystäväni värikäsittelyyn ja saatiin tukasta keltaisuutta pois sekä hieman tummaa tyveä. Mitään radikaalia muutosta ei siis tapahtunut. Kasvohoito odottelee edelleen listalla ja ihana sellaiseen olisi päästä, mutta josko nyt ennen häitä edes pääsisi kerran kasvohoitoon, niin se riittänee.

Maria Hedengren vaihtui rahallisista syistä edullisempaan valokuvaajaan, mutta yhtään en harmittele asiaa, sillä löysin sattumalta yli puolet halvemman valokuvaajan ja hänen taidonnäytteet ovat lähes yhtä upeita. Kyseessä siis Jukka Lariola ja olinkin jo aikaisemmin hänen kotisivuiltaan katsonut portfoliota ihastumatta kuviin, mutta bongatessani Facebookistani vanhan kaverini hääkuvat, ihastuin niihin samantien. Näin sain todeta taas kerran, että portfolioon valituilla kuvilla on kyllä suuri merkitys.

String Pocket on nyt tauolla haaveilulistalla, sillä päätinkin hankkia Eliksen huoneeseen String hyllyjärjestelmän lattiapaneeleilla ja pöytälevyllä. String Pocket saattaa löytää joskus vielä paikkansa olohuoneestamme, mutta tällä hetkellä se ei ole välttämätön hankinta.

Keraaminen liesi vaihtui induktiolieteen ja sen meille kustansi vanhempani, sillä asunto jossa asumme, on vanhempieni omistama. Tämä ei siis vaatinut meiltä rahallista ponnistusta. Induktioliesi on kyllä yksi parhaista asioista mitä tiedän. 😀 Ruoka valmistuu nopeasti ja lieden pinnalle ei pala ruokatahroja.

C:lle ostimme ennen joulua Stockmannilta tarjouksesta Makian takin, vaikkakin hintaa takille jäi silti enemmän kun yhdellekään itselle ostamallani vaaterievulla. Nyt ostimme vielä Elikselle Makian alennusmyynneistä ensi talveksi samanlaisen takin, niin voivat sitten isi ja poika kävellä yhdessä samanlaisissa takeissä, sitä odotellessa. <3

Tässä siis hieman päivitystä siitä, mitä vanhalle listalle kuuluu. Olisi ollut ihana täyttää tämä postaus hankittujen asioiden kuvilla, mutta en nyt millään jaksa ja osa näistä onkin jo vilkkunut aikaisemmissa postauksissa tai Instagrammissa. Tästä tulikin sen verran pitkä sepostus, että voisin melkein tehdä oman postauksen siitä, millä tämä lista on nyt täytetty.

Olisi kiva kuulla myös mitä muiden himotuslistoilta löytyy ja onko niitä millä aikavälillä saatu toteutettua/hankittua? Löytyykö kenties samoja asioita kun meiltä (minulta)?

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *