Naistenpäivä ja arvonta

Ihanaa naisten päivää kaikille! Lupailinkin jo viime arvonnan jälkeen suorittavani piakkoin jo seuraavan arvonnan ja mikäs sen parempi ajankohta jakaa ihania kauneudenhoitotuotteita kun naistenpäivä. Ja virheistä oppineena, yritän suorittaa tämän arvonnan ilman mokailuja.

Arvon taas kaksi pakettia, mutta nämä ei ole mitenkään sen järkevämmin jaoteltu, kutsutaan näitä vain Paketti 1 ja Paketti 2. Säännöt on taas samat eli kommentoimalla kumpi paketti on mieluisampi, osallistut sen paketin arvontaan. Jaan tällä kertaa arpoja eli yhden arvan saat kommentoimalla ja kaksi arpaa saat liittymällä blogin lukijaksi. Saat kaksi arpaa myös, jos olet jo blogin lukija. Muista ilmoittaa kommentin yhteydessä monellako arvalla osallistut ja jättää sähköpostiosoitteesi, jotta voin olla yhteydessä mahdollisen voiton tärpätessä. Arvonta suoritetaan keskiviikkona 19.3., joten siihen saakka on aikaa osallistua kilpailuun.

Kyseessä on siis taas Oriflamen kauneudenhoitotuotteita ja tässäpä nämä paketit:

paketti1.jpg
Paketti 1

1. Reviving Foot Spray eucalyptus & mint, 150 ml
2. All over make-up remover, 100 ml
3. Foot Cream, cracked heels, 75 ml
4. Lovely Garden -hajuvesi, 50 ml
5. Tender Care Protecting Balm, 15 ml
6. Mint & Rasberry hand cream, 75 ml

paketti2.jpg
Paketti 2
1. Swedish Spa refreshing shower gel with HydraCare+, 200 ml
2. Chiffon deodorising body spray, 75 ml
3. Swedish Spa resculpting gel cream with HydraCare+, 150 ml
4. Pure Nature antioxidant day cream, organic acai & pomegranate, 75 ml
5. Tender Care Protecting Balm, cherry, 15 ml
6. Giordani Gold Eye Shadow Pearls, väri silver
7. Hand & body cream with relaxing lavender & fig, 200 ml

2 kommenttia “Naistenpäivä ja arvonta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *