Arvonnan tuote-esittely

Nyt jäi kyllä pahasti viime hetkille tämä Oriflame-tuotteiden esittely, jota lupailin. Kilpailuun osallistumisaika päättyy huomenna puoleen yöhön mennessä, joten nyt viimeistään tämän jälkeen kannattaa siihen osallistua. Paketit ovat vähintäänkin yhtä makeat kuin edellisetkin. En esittele kaikkia tuotteita ja mm. molemmista paketeista löytyvien Tender Care Protecting Balm -voiteiden sekä 2. paketissa olevan Giordani Gold Eye Shadow Pearls -luomivärin esittelyt löytyy jo täältä. Osa tekstistä on otettu Oriflamen sivuilta.

oriflame7.jpg

1. Swedish Spa refreshing shower gel with HydraCare+
”Virkistävä suihkugeeli sisältää pehmittävää HydraCare+ -uutetta, viilentävää minttua ja pieniä kosteuttavia jojoba- ja rypäleen siemenöljyrakeita.” Tämä tuoksahtaa hieman miesten suihkugeeliltä, mutta haittaakos tuo? Miesten suihkugeelit tuoksuu miehisille ja ihanille eikä tuoksu jää kuitenkaan iholle. Nimensä mukaisesti tämä on ehdottomasti virkistävä ja nuo pienet siemenöljyrakeet tuntuu ihanalta iholla. Tämä ei ole mikään kuoriva suihkugeeli vaikka sisältääkin pieniä rakeita, rakeet ovat nimittäin erittäin pehmeitä. Ovh. 11,90e

oriflame1.jpg

2. Swedish Spa resculpting gel cream with HydraCare+
”Pehmeä geelivoidekoostumus stimuloi ja kiinteyttää ihoa. Kosteuttava HydraCare+, uudistava merilevä ja kiinteyttävä, antioksidanttinen valkoinen tee hoitavat ihoa ja kohentavat vartalon muotoja.” Itse olen vastikään ottanut voiteen käyttöön, joten en osaa kommentoida sen kiinteyttävää ominaisuutta, mutta tuoksuu ihanalta, aivan kuin olisit kylpylässä. Voide imeytyy myös nopeasti geelimäisyytensä vuoksi ja on todella kevyttä, joten jos kärsit todella kuivasta ihosta, ei tämä riitä yksin kosteuttamaan sitä. Olen lukenut monien asiakkaiden kehuvan ainakin saman sarjan selluliittivoidetta, joten ehkä tälläkin voisi jotain kiinteyttäviä tuloksia saada? Ovh. 14,90e

oriflame5.jpg

3. Pure Nature antioxidant day cream, organic acai & pomegranate
”Ravitseva päivävoide sisältää antioksidanttista ja suojaavaa luomuviljeltyä acai- ja granaattiomenauutetta. Ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä. Tekee ihosta kauniin pehmeän. Sopii normaalille ja sekaiholle.” Itselläni on käytössä saman sarjan huulivoide, hoitoneste näppylöille, peitepuikko finneille sekä kasvopesuneste ja tykkään jokaisesta ihan kamalasti. Kasvovoiteena käytän kuitenkin Oriflamen Diamond -sarjaa ja kasvoni ovat niin herkät uusille voiteille, etten uskalla vaihtaa tähän vaikka tämä onkin saanut paljon kehuja. Tämän tuoksu on todella herkullinen, sama tuoksu nimittäin on tuossa kasvopesunesteessä sekä huulivoiteessa ja tämän on myös kehuttu imeytyvät hyvin ja saavan kasvot tuntumaan ja näyttämään terveemmiltä. Ovh. 10,90e

oriflame4.jpg

4. Hand & body cream with relaxing lavender & fig
”Rentouttavan tuoksuinen vartalovoide sisältää rauhoittavaa laventeliöljyä ja kosteuttavaa viikunauutetta. Täyteläinen ja ravitseva koostumus ei jätä ihoa rasvaiseksi.” Tämä on todella täyteläistä voidetta ja kosteuttavaa. Itselläni on saman sarjan Aloe vera & vesimelooni -kokovartalovoide ja uskon tämän olevan yhtä ihanan tuntuista iholla. Itse en fanita laventelin tuoksua ja siksi en tätä ole kokeillut. Ovh. 5,90e

oriflame6.jpg

5. Lovely Garden -hajuvesi
”Naisten tuoksu on on kuin tuntematon polku odottamattomaan. Kirpeä raparperi kietoutuu yhteen vihreiden tuoksujen kanssa. Kuuma maito pehmittää tuoksun kermaiseksi vaniljaksi ja johtaa salaiseen, henkeäsalpaavan kauniiseen puutarhaan.” Tämä on itsellänikin käytössä ja en voi sanoa muuta kuin että Oriflamen hajuvedeksi se on IHANA. Naisellinen ja makea, mutta ei liian makea. Tämä sopii käytettäväksi ympäri vuoden ja tässä kohtaa toivoisin voivani välittää netin välityksellä tuoksun sinne myös teille. Tämä on Eau de Toilette ja voi kun tästä tehtäisiin myös parfyymi. Tämä on varmasti Oriflamen yksi suosituimmista tuoksuista. Ovh. 29e

oriflame2.jpg

6. Mint & Rasberry hand cream
”Raikas minttu ja energisoiva vadelma kosteuttavat käsien ihoa. Ravitseva käsivoide tuoksuu raikkaalta.” Itse käytän saman sarjan kuorivaa suihkugeeliä ja jos olisi ollut kotona ylimääräinen potilo sitä, olisin laittanut sen ehdottomasti jakoon. Se on ihan parhaimman tuoksuista suihkugeeliä mitä olen koskaan käyttänyt ja jopa C tykkää siitä ihan älyttömästi. Tässä käsivoiteessa seuraa tietenkin sama tuoksu ja mikäs sen ihanempaa. Käsivoiteena käytän saman sarjan jojoba & mango -käsivoidetta, joka sekin tuoksuu ihan taivaalliselta. Molemmat imeytyvät superhyvin mikä on mielestäni tärkeää nimenomaan käsivoiteessa. Muuten käsien rasvailu olisi todella ärsyttävää puuhaa. Ovh. 3,90e

oriflame8.jpg

7. Foot Cream, cracked heels
”Ravitsee ja pehmittää halkeilevat ja kuivat kantapäät. Nopeasti tehoava, syvähoitava jalkavoide sisältää kosteuttavaa ja pehmittävää karbamidia, kaakaovoita ja B5-vitamiinia sekä Intensive Care Complexia. Hiero kantapäihin kahdesti päivässä, saat näkyviä tuloksia 7 päivässä.” Siis tämä voide on ihan maaginen ja luottotuotteeni kesäisin. Toisin kuin tuotteen ohjeistuksessa sanotaan sen antavan näkyviä tuoksia 7 päivässä, niin itse olen huomannut näkyviä tuloksia jo yhden levityskerran jälkeen. Illalla kun olen sitä hieronut kantapäihini, niin jo aamulla kantapäät ovat huomattavasti pehmeämmät. Viime kesänä pakotin äitini käyttämään tätä voidetta, sillä hänellä oli kamalassa kunnossa jalkapohjat ja toimihan se. Ovh. 9,90e

oriflame9.jpg

8. Reviving Foot Spray eucalyptus & mint
”Nopeasti jalkoja viilentävä ja raikastava jalkasuihke deodoroi jalat. Eukalyptusöljy deodoroi jalat luonnollisella tavalla ja minttu raikastaa. Suihkuta suoraan puhtaisiin jalkoihin tai kenkien sisäpuolelle pitämään hienhaju loitolla.” Kesällä tulee käveltyä paljon ja jalat tuntuvat loppupäivästä jo raskailta. Silloin tätä tulee suihkuteltua jalkoihin ja sen viilentävä vaikutus saa jalat tuntumaan taas keveämmiltä. Jalat tuppaa myös hikoilla kesäisin huomattavasti enemmän ja itse ainakin tykkään kävellä ilman sukkia jaloissa, jolloin hikoilu vain lisääntyy. Tämä tuote myös siis pelastaa hikoilevat jalat ja onkin lempparituotteitani Oriflamelta. Ovh. 11e

oriflame3.jpg

9. All over make-up remover
”Jättää ihon raikkaan ja pehmeän tuntuiseksi. Öljytön koostumus sisältää kosteuttavaa glyserolia ja pantenolia. Kamomillauute rauhoittaa ihoa, antioksidanttinen inkivääriuute pehmittää ja kosteuttaa. Sopii herkille silmille.” Itse käytän apteekin Sebamedin meikinpoistoainetta, joten en osaa tästä sanoa sen kummempia. Lisäksi käytän Kanebon ripsiväriä, joka ei sen kummempaa silmämeikin poistoainetta kaipaile, olen selvinnyt loistavasti tuolla Sebamedilla. Öljyttömiä meikinpoistoaineita on kuitenkin vaikea löytää, joten jos satut omistamaan ripsienpidennykse, on tämä loistava tuote. Lisäksi monet Oriflamen asiakkaat ovat kehuneet tämän olevan hellä silmien ohuelle iholle eikä kuivata ihoa.

Tässäpä nämä, joten kipin kapin osallistumaan kilpailuun tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *