Naistenpäivän arvonnan voittajat

Eilinen meni niin kiireessä koko päivä etten saanut arvontaa suoritettua, mutta nyt kun sain Eliksen sekä meidän vierailevan tähden nukkumaan ja C pelailee tuossa vieressäni tänään postissa saapunutta uutta pleikkaripeliänsä, oli minulla hyvin aikaa istua koneella ja suorittaa arvonta.

Suoritin arvonnan taas jälleen randomresult.com -sivuston avulla ja paketin 1 voittajaksi valikoitui nimimerkillä Santra sekä paketin 2 voittajaksi nimimerkillä Tee Koo osallistuneet lukijat. Onnea molemmille voittajille ja olen teihin yhteydessä sähköpostitse! Kiitos kaikille osallistujille, saatiin ihanat palkinnot taas uusiin koteihin ja toivottavasti ne ilostuttavat arkeanne kunhan saan ne perille. 🙂

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *