Ensiaskelkengät

kylassa-3.jpg

Elis sai tänään ensiaskelkengät. C:n äiti oli ostanut ne Elikselle 1-vuotis syntymäpäivälahjaksi, mutta oltiin etukäteen sovittu, että Elis saa ne jo nyt sillä ne tulee jo tarpeeseen. Lähdimme lauantaina siis kyläilemään C:n isovanhemmille, jonne myös C:n äiti tuli kenkien kanssa. Eliksen ensiaskelkengiksi valikoitui Eccon mallistosta komeat ruskeat nahkakengät, joissa on limenvihreät nauhat ja vetoketju sivulla helpottamassa jalkaan laittoa.

kylassa-1.jpg

Huonona äitinä kiinnitin huomiotani vain kenkien ulkonäköön niiden hyvien ominaisuuksien sijaan, mutta koen voivani luottaa Eccon kenkiin myös laadukkuuden suhteen, joten pystyin hyvin mielin tuijottaa ulkonäköä. En siis tehnyt mitään vertailua minkä merkkiset kengät olisivat ne parhaat ensiaskelkengät lapselle, vaan päätin hetken mielijohteesta että nämä hankitaan Elikselle. Ja pirun hyvännäköiset onkin! Iso kiitos Eliksen mummille.

Elis pääsi heti testaamaan kenkiä ja ne olivat juuri oikean kokoiset, eikä mennyt kauaakaan, kun Elis jo hiffasi homman näiden kenkien kanssa ja esitteli taitojaan isovanhemmille seisten ilman tukea ja intoutui jopa hieman ottamaan tanssiaskelia ja taputtamaan käsiä yhteen. Hurraa!

kylassa-5.jpg

kylassa-4.jpg

Olimme käyneet etukäteen sovittamassa kenkäkaupassa Eccon kenkiä mikä olisi Elikselle oikea koko, mutta tätä kyseistä mallia oli vaikea löytää, sillä edes Eccon omassa liikkeessä Tammistossa ei tätä ollut. Toki tätä olisi ollut saatavilla samantien keskustan Stockalta, mutta Jumbon Stockalla saivat tilattua yhden parin heidän myymäläänsä. Elis on niin pienikokoinen kaikinpuolin, että tästäkin kengästä pienin sitä valmistettava koko oli Elikselle juuri passeli. En tosin tiedä tehdäänkö edes kokoa 19 pienempiä ensiaskelkenkiä?

kylassa-2.jpg

kylassa-6.jpg

kylassa-7.jpg

kylassa-8.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *