Ulkovaatteiden metsästys

Näin pitkään sain olla miettimättä Elikselle ulkovaatteita, kun ei tuo pieni mies ole viihtynyt leikkimässä ulkona ennen siirtymistä kevyempiin välikausihaalareihin. Talvihaalari päällä hän nimittäin jähmettyi totaalisesti, joten ei tullut kysymykseenkään lähteä ulos leikkimään… Kerran kokeilimme ja itku tuli 😀

Nyt tilanne on kuitenkin aivan toinen. Meillä oli toissaviikonloppuna siskon kuopus taas hoidossa ja kävimme sekä lauantaina että sunnuntaina meidän pihalla leikkimässä ennen lounasta ja sain huomata miten innoissaan Elis oli ulkoilusta, että päätin ensitöikseni hankkia hänelle kunnon ulkovarusteet. Olisin halunnut hankkia Elikselle samanlaiset Crocsin ulkoilukengät kun siskon lapsella, mutta niiden pienin valmistetattava koko on 22, joten se ei oikein onnistunut. Yritin metsästää jotain toisenlaisia vedenkestäviä kenkiä, sillä kumisaappaat ovat vasta seuraava vaihtoehto, mutta nyt näyttääkin siltä että saadaan siskon lapsen pieneksi jäävät ihanan pinkit kumpparit Elikselle.

8840697348126.png
Reiman Fangan-haalari, kuva täältä.

Kuravaatteitakin katselin ja olin jo hankkimassa Elikselle Reiman kurahousuja, kun bongasin Reimalta ylläri ylläri KELTAISEN ihanan vedenkestävän haalarin. Kyseessä siis Reiman Fangan-haalari, joka on Reiman 70-vuotisjuhlamalli ja sitä löytyy ainakin keltaisena, punaisena ja sinisenä. Tuossa haalarissa on hyvää myös se, kun nämä säät ovat edelleen todella vaihtelevia, välillä on kylmä välillä lämmin, niin tuossa haalarissa on irroitettava vuori pidentämään sen käyttöikää. Stockmannilla kun vielä oli tuo 20% alennus menossa, niin enhän voinut olla sitä hankkimatta. Kuravaatteet vaihtui vedenkestävään haalariin myös sen takia, että Eliksen välikausihaalari on juuri jäämässä liian pieneksi eikä meillä ole kuin Mini Rodinin keltainen välikausihaalari, mutta se ei oikein sovellu pihaleikkeihin.

Haalari saapui postiin viime viikolla ja ollut nyt muutaman kerran päällä ja se on kyllä todettu todella hyväksi hankinnaksi. Voisin jaksaa kuvailla joku päivä ulkoilujamme ja kirjoittaa haalarista lisää. 🙂
Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *