Hoitoaine ennen shampoota

tukka-1.jpg

Luin viime viikolla IltaSanomien sivuilta yllättävästä kikasta, jossa hiukset pestään ensin hoitoaineella ja sitten vasta shampoolla ja lopputulos on tuuheampi ja ilmavampi. En sen kummemmin jäänyt asiaa miettimään artikkelin lukemisen jälkeen, mutta seuraavalla kerralla suihkussa ajattelin huvikseni kokeilla tätä kikkaa ja voitte varmaan arvata mikä lopputulos oli, kun tulen sitä tännekin kertomaan. 😀 Hiukset tosiaankin tuntuivat ilmavammilta. Tuuheudesta en osaa kyllä sanoa, mutta ilmavat ne olivat ja ajattelin jatkossakin pestä hiukset tässä järjestyksessä. Toivottavasti tästä ei ole mitään haittaa hiuksille?

IltaSanomien artikkelin löydät täältä.

Lisää tästä ihmekikasta löydät jenkkiläisestä No More Dirty Looks -blogista.

Asiasta toiseen, olen nyt huomannut että joko Bloggerilla tosiaan on joku pehmennysfiltteri näihin kuviin tai sitten se jotenkin pakkaa kuvat niin, että niistä tulee tollaisia pehmeämpiä ja se ärsyttää kyllä itseäni kovasti. Tietääkö joku Bloggerin käyttäjä onko asialle mitään tehtävissä vai täytyykö alkaa käyttämään kuvien lataamiselle jotain omaa palvelinta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *