Pieni potilas

Meillä on nyt jo kaksi viikkoa sairastettu silmätulehdusta ja korvatulehdusta eikä vieläkään olla täysin terveitä. Viikko sitten sunnuntaina Elis lakkasi syömättä ja pikkuhiljaa se alkoi vaikuttamaan myös Eliksen energiatasoon. Eilen sunnuntaina Elis oli niin flegmaattinen että säikähdimme ja lähdimme kohti Pikkujättiä. Elis ei siis viikkoon ole syönyt laisinkaan, aluksi maitoa meni kuitenkin kiitettävästi mutta loppuviikkoa kohden juomistakin sai alkaa väkisin tuputtamaan. Kaikki se vähäinenkin ruoka mitä ollaan saatu kurkusta alas, on kaarena tullut ulos limaisuuden vuoksi.

Meidän piti eilen lähteä miehen kanssa elokuviin ja oltiin buukattu jo lapsenvahdiksikin Eliksen kummitäti, mutta viime hetkellä päätettiin perua koko homma, sillä en halunnut jättää Elistä niin voimattomassa kunnossa hoitoon. Ajatukset Eliksen terveydestä alkoivat sinkoilla joka suuntaan ja mietin kaikennäköisiä kauhuskenaarioita syyksi syömättömyydelle. Pikkujätissä korvat todettiin jo terveeksi, mutta räkäisyyttä ja tukkoisuutta oli selvästi edelleen ja lääkäri epäili sen olevan syynä syömättömyydelle. Syytä huoleen ei kuulemma ole ellei kuume nouse tai syömättömyys jatkuu yli kaksi viikkoa. Päiväkotiin emme kuitenkan voi Elistä viedä ennen kuin ruoka alkaa maistumaan, sillä ei hän pysyisi mukana tahdissa siellä. Kotona hän vain makaa voimattomana sylissä saaden välillä vain hetkellisesti pieniä energiapuuskia kuten eilen illalla kun alkoi matkia isiä tekemässä punnerruksia.

Nyt täytyy vain toivoa että ruoka alkaisi pian maistumaan ja saataisiin meidän iloinen ja pirteä Elis takaisin. Nyt hän on vain varjo itsestään. <3

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *