Väripäivitys

Värjäsin hiukseni ensimmäisen kerran yläasteella 8. ja 9. luokan välissä vaaleista ruskeaksi ja sen jälkeen hiuksissani on nähty punaista, mustaa, huonon vaalennuksen tuloksena oranssia ja kaikkea siltä väliltä. Vasta ammattikorkeakoulussa palasin back to roots ja olen nyt varmaan viitisen vuotta ollut oma itseni, blondi. Häiden tienoilla ystäväni Anu kuitenkin vilautti kuvaa ihanasta hunaja-kupari-mikälie väristä ja kysyi laitetaanko tällainen. Epäilin mutta samaan aikaan se houkutteli ja kuva syöpyi mieleeni. En saanut sävyä pois mielestäni ja eilen napsahti päässä ja marssin kipeän Eliksen kanssa Anun vastaanotolle ja niin hiukseni kokivat väripäivityksen.

Mitäs tykkäätte?
Tämä ei ole pysyvä väri vaan sävyte, joka haalistuu muutamassa pesussa, mutta vakavasti harkitsen tästä pidempiaikaista kumppanuutta.
PA230046-1.jpg

PA230057-2.jpg

PA230075-3.jpg

PA230083-4.jpg
Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *