10 kysymystä blogikollegalta

Toissapäiväistä teemaa jatkaen, lähdin mukaan myös haasteeseen jossa blogikollegat kysyvät toisiltaan 10 kysymystä, joiden vastaus ei kävisi suoraan ilmi haastateltavan blogista. Itselleni kysymykset esitti Matkatar, joka on Nauran auringolle -blogin kirjoitusten takana. Kysymykset olivat tosi kivoja ja sormet syyhyten odottelin että pääsen niihin vastaamaan. Ohessa siis kysymykset ja vastaukset.

1. Huomasin, että olet päässyt testaamaan Arbutin -sarjaa blogissasi, olisi kiva kuulla tuloksista? Eli suosittelisitko jotain Arbutin -tuotetta?
Arbutinin päivävoide oli omaan makuun liian paksua ja rasvaista, eikä se imeytynyt kovin hyvin joten en sitä ikinä käyttänyt loppuun. Sen sijaan käytin seerumia päivävoiteen sijaan ja siitä kyllä tykkäsin! Koko pullo meni. Yövoiteita olen ollut aina huono käyttämään, joten sekin seisoo vielä kaapissa tyhjenemistään. En koe, että voiteet olisivat auttaneet mitenkään merkittävästi, toisaalta oma ihoni ei ole niin huonossa kunnossakaan couperosan osalta ja maksaläiskiä ei taida olla ollenkaan. Arbutinin tuotteet eivät olleet kovin miellyttävän tuoksuisia ja itse tykkään tuoksuvista voiteista.

15102014-1.jpg2. Profiilissasi kerrot rakastavasi valokuvaamista. Millainen kamerakalusto sinulla on ja oletko kauankin harrastanut? Mitkä aiheet ovat parhaita?
Myin juuri toisen kamerani, Nikonin D3100 rungon, 35mm muotokuvaobjektiivin sekä kameran mukana tulleet 18-55mm ja 55-200mm objektiivit eli tällä varustuksella olen tähän asti kuvaillut osan blogissa nähdyistä kuvista. Sain mieheltäni “synnytyslahjaksi” Olympuksen Pen Lite E-PL5 -kameran, johon hommattiin piakkoin 45mm muotokuvaobjektiivi, jolla olen myös kuvaillut paljon viimeisen vuoden aikana. Tilasin nyt kuitenkin Hulluilta Päiviltä Olympuksen OM-D E-M1 rungon settinä, jossa tulee mukaan tuo samainen jo omistamani 45mm objektiivi sekä ihan uusi 12-40mm Pro -objektiivi, joten sen jälkeen tuo toinenkin kamera lähtee myyntiin. Hainkin nyt viikonloppuna postista tuon uuden kameran ja sen kanssa on harjoiteltu kuvaamista. En malta odottaa, että pääsen kunnolla kuvailemaan tuolla uudella kamerallani.
Aloitin valokuvauksen harrastamisen vasta perustettuani blogini. Toki olen omistanut tuon Nikonin järkkärin jo vuodesta 2011, jolloin ostin sen Thaimaan reissulle mukaan, mutta kuvaaminen jäi vähälle sillä koin sen liian isoksi kantaa mukana. Lapsen syntymän myötä olen innostunut enemmän kuvauksesta ja tykkään kuvailla lapseni lisäksi myös sisustusjuttuja. Luontokuvaus on myös mielenkiintoista, kauniita värejä ja valoja. Itseasiassa lapsen kuvaus tällä hetkellä on vähiten mieluisaa, sillä hän ei viihdy yhtään kameran edessä ja useimmiten kuvat onkin selkäkuvia. 😀

3. Luin käyttämistäsi ekologista pesuaineista ja ne ovat kiinnostaneet minuakin jonkin aikaa. Tällä hetkellä vielä enemmän minua kiinnostaa kuitenkin luonnonmukainen kosmetiikka. Olen jättänyt tavallisen shampoon pois ja osittain myös ihovoiteet olen korvannut. Oletko sinä kokeillut koskaan mitään luonnonmukaista kosmetiikkatuotetta ja jos niin millaisia kokemuksia sinulla on niistä?
Olen todella huono käyttämään ylipäätään meikkejä ja sen vuoksi en vielä ole siirtynyt kokeilemaan luonnonmukaisia kosmetiikkatuotteita. Ehkä sitten seuraavaksi kokeilen niitä! Kerran hypistelin Vihdissä jossain pienessä putiikissa tällaisia tuotteita, mutta en raaskinut ostaa. 🙂

15102014-9.jpg4. Sisustus on myös lähellä sydäntäsi ja joissain postauksissa näin, että lempparivärisi sisustuksessa taitavat olla musta+valko+keltainen. Jatkuuko sama linja koko kodissa?
Itseasiassa lempivärini sisustuksessa on ollut jo pitkään turkoosi ja meidän olohuone-keittiö-kylpyhuone on kauttaaltaan vähän jo ehkä överistikin sisustettu turkoosilla. Vain lapsen huoneessa näkyy tuo musta-valko-keltainen. Yritän nyt vähän rikkoa pikkuhiljaa tuota turkoosia olohuoneen puolella, huonolla menestyksellä. Makuuhuoneemme taas on mustalla ja fuksianpunaisella sisustettu. Tykkään, että eri huoneissa on eri väriteemoja. 🙂

5. Sulla oli hauska kännykkälakko syyskuussa –miten se on onnistunut?
Huonosti. 😀 Tarviikohan tähän muuta sanoa… Hävettää, että siitä puhelimesta ei vain pääse irti. Olen kyllä vähentänyt, ainakin lapsen seurassa, mutta kyllä se kännykkä on usein kädessä autoa ajaessa ja iltaisin lapsen mentyä nukkumaan. 🙂

15102014-10.jpg6. Näin, että sinulla on raakasuklaaresepti blogissa (tai linkki sinne). Oletko tehnyt sitä uudelleen ja kokeillut erilaisia versioita?
Ollaan tehty raakasuklaata juurikin tuolla reseptillä monestikin, enkä ole uskaltanut lähteä soveltamaan sitä, sillä se on juuri täydellinen tuollaisenaan. Jos se ei olisi niin aikaa vievää ja kallista, tekisin raakasuklaata varmasti päivittäin. Olemme lisäksi kokeilleet erilaisia raakaleivonnaisia, mutta vielä ei niistä ole noussut mitään ehdotonta lempparia jota tulisi tehtyä useinkin.

7. Peruskysymys: Jos saisit 10 000 euroa rahaa, miten käyttäisit sen?
Meillä on tällä hetkellä asuntolaina melko ajankohtainen asia, joten käyttäisin sen varmasti osana käsirahaa tai sitten maksaisin pois opintolainani tai auton lyhennyksen. 🙂

8. Harrastatko jotain liikuntaa? Mitä uutta urheilulajia haluaisit kokeilla?
Käyn salilla ja lenkillä. Haluaisin kokeilla Squashia, en tiedä miksi. Tykkään tenniksestä, jota pelasin nuorempana muutaman vuoden, joten johtuisikohan siitä. Meidän lähellä on itseasiassa Squash-halli, joten pitääkin ehdottaa miehelle jos mentäisiin kokeilemaan. 🙂

23102014-10.jpg

23102014-11.jpg
9. Millainen äiti olet?
Olen mielestäni rakastava äiti. Toki hermot menee ja olen myös syyllistynyt huutamiseen, mistä ei taas ole mitään hyötyä, mutta suurimman osan ajasta voisin vain halia ja pusutella lastani. Rakastan lastani niin paljon, etten pysty sitä sanoiksi pukea ja pelkkä hänen ajattelemisensa ollessaan päiväkodissa saa sydämessäni aikaan pusertavan tunteen ikävästä. En pystyisi olla pois hänen luotaan vuorokautta pidempään. Olen myös periksi antava ja hemmottelija.

10. Mikä on antoisinta äitinä olemisessa? Entä haastavinta?
Antoisinta äitinä olemisessa on ehdottomasti se, että tiedän jonkun tarvitsevan minua enemmän kuin mitään tässä maailmassa. Että olen korvaamaton jollekin. Haastavinta taas on tämä kummallinen viha-rakkaussuhde lapseen. 😀 Välillä hänen jatkuva kitinä ja mikään-ei-ole-hyvin mieliala saa lähes vihaamaan, kun taas jo hetkeä myöhemmin hän käpertyy syliini tutti suussa ja sydämeni valtaa järjetön rakkaus.
Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *