Joulukalenteri

joulukalenteri-1.jpg

Mainitsinkin edellisessä kirjoituksessa, että meillä tehtiin joulukalenteri itse. Idean sain suoraan Pinterestistä, vaikkakin ensin oli tarkoitus tehdä kuusen mallinen joulukalenteri. Päädyin kuitenkin tekemään tämän talon mallisen joulukalenterin, se miellytti silmää enemmän.

Keräsin viikon sisällä kaikilta työkavereiltani ja sukulaisilta 24 wc-paperirullaa, koska idea tähän omatekoiseen joulukalenteriin tuli tuttuun tyyliini aika viime tinkaan. Ruskea paperi, jolla rullat on suljettu, on Clas Ohlsonista ja pyöräytin vielä valkoisella tulostuspaperilla rullien ympäri, sillä osa oli Lidlin rullia ja niissä oli rumia sinisiä tekstejä. Kuumaliimapyssyllä sitten vain viereen ja pinoon ja pahvista talolle katto. Savupiipun rakensin vielä viimetingassa yhdestä ylimääräisestä rullasta ja sen kummempaa vaivaa näkemättä, teippasin sen aika näkyvästi kiinni.

Koska meillä ei kotona ollut siveltimiä eikä vesivärejä, kävin varta vasten tätä kalenteria varten sellaiset hankkimassa Suomalaisesta kirjakaupasta ja numeroin ne itse. Tuon olisi toki voinut suorittaa ihan vain mustalla tussillakin, mutta ajattelin saavani kivempaa jälkeä vesiväreillä (NOT!) ja nyt ne näyttävät tuolta.

Kerroin Eliksen joululahjalistassa toiveesta saada pikkuautoja ja niitä onkin nyt piilotettu 24 kappaletta tuonne joulukalenteriin. Löysin BR-Leluista 25 pikkuauton setin hintaan 32,95 euroa mikä oli ihan loistava ja saipas Elis vielä sitten yhden pikkuauton jo ennakkoon kun niitä tuonne piilottelin.

Mitäs tykkäätte? Ensimmäinen luukku avattiin tänään ja sieltä paljastui sähkönsininen Mini Cooper ja siitähän riemu syntyi. Kyllä päivä lähti käyntiin iloisissa tunnelmissa. 🙂

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *