Jouluikkunalla

jouluikkuna-2.jpg

jouluikkuna-4.jpg

jouluikkuna-5.jpg

jouluikkuna-7.jpg

jouluikkuna-9.jpg

jouluikkuna-11.jpg

jouluikkuna-12.jpg

jouluikkuna-14.jpg

jouluikkuna-15.jpg

jouluikkuna-16.jpg

jouluikkuna-17.jpg

jouluikkuna-18.jpg

jouluikkuna-20.jpg

jouluikkuna-22.jpg

jouluikkuna-26.jpg

jouluikkuna-27.jpg

jouluikkuna-30.jpg

jouluikkuna-33.jpg

jouluikkuna-35.jpg

jouluikkuna-37.jpg

jouluikkuna-38.jpg

jouluikkuna-40.jpg

jouluikkuna-43.jpg

jouluikkuna-44.jpg

jouluikkuna-45.jpg

jouluikkuna-47.jpg

jouluikkuna-48.jpg

jouluikkuna-49.jpg

Eilen vietettiin ensimmäistä adventtisunnuntaita ja meidän perhe suuntasi kohti Helsinkiä, ensin Caruselliin syömään ja sitten katsomaan Stockmannin jouluikkunaa. Elis nukahti automatkalla ja nukkuikin sitten päiväunet meidän saaden sitten syödä rauhassa Carusellin burgerit. Odottelimme Eliksen heräävän rääppimään ruokiamme ja lopulta juuri kun olimme aikeissa lähteä jatkamaan matkaa, hän heräsi. Tästä syystä hän napostelee kuvissa ranskalaisia takki päällä.

Matka jatkui Stockmannin 4. kerrokseen, jossa kävimme katselemassa kaloja. Niistä Elis oli todella tohkeissaan. Kun kalat oli hyvästelty, suuntasimme lopulta ulos jouluikkunoita ihailemaan. Olen itse viimeksi pienenä lapsena käynyt sitä katsomassa ja oli kyllä aika maaginen joulutunnelma siellä seisoessa, pakkasilmaa hönkiessä ja joulumusiikkia kuunnellessa. Elis oli aivan innoissaan ikkunoista ja niin taisi olla vähän äitikin. Fiilis oli suoraan kuin Coca-Colan joulumainoksesta tai Yksin Kotona -elokuvasta, jossa Macalay Culkin pyörii keskellä jouluista New Yorkia.

Tänään avattiin ensimmäinen luukku joulukalenterista ja siitä kerronkin lisää myöhemmin millaiseen joulukalenteriin meillä päädyttiin. 🙂

Joko te olette käyneet ihailemassa Stockmannin jouluikkunoita?

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *