Avunpyyntö

riverisland-1.jpg

riverisland-2.jpg

riverisland-3.jpg

riverisland-4.jpg

Tilasin tämän aivan mielettömän kauniin mekon River Islandin verkkokaupasta ja sain sen tänään postista vain todetakseni sen olevan itselleni yhtä kokoa liian suuri. Nyt siis etsin mekolla uutta omistajaa ja etsinkin sitä tämän blogin kautta. Voisin palauttaa sen takaisin, mutta en ole koskaan palauttanut mitään ulkomaille enkä tarkalleen tiedä miten se toimii ja toimiiko se ja paljon se maksaa. Jos en siis löydä mekolla ostajaa viikon sisällä, taidan ottaa sen riskin että yritän palauttaa sen.

Mekon ovh. on 135 euroa, mutta itse maksoin tästä 60 euroa ja pyydän saman summan myös uudelta ostajalta, erona vain se että tuo hinta sisältää myös postikulut. Mekko vastaa mielestäni kokoa 38, mutta on kokoa uk 10 eli pitäisi olla kokoa 36.

Täältä löydät vielä mekon myynti-ilmoituksen: http://eu.riverisland.com/women/sale/dresses/Pink-floral-embellished-prom-dress-650275

Olethan siis minuun pikaisesti yhteydessä sähköpostiin [email protected], jos yhtään mietit mekon ostamista minulta. 🙂

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *