Joululahjalista pukille itseltäni

Sain tänään sähköpostiini Stockmannin kanta-asiakaskirjeen, jossa tiedotettiin heillä alkaneesta -20 % alennuksesta koskien kaikkia kodin tuotteita. Tarjous on voimassa tämän viikon suununtaihin 30.11. saakka. Siitä innostuneena keksin koota oman joululahjalistani pukille, sillä tähän asti olen miettinyt vain joululahjatoiveita Elikselle.

joululahjat_itselle.jpg

Omalta listaltani löytyy 1. Artekin kantoteline. Olen ihaillut sitä jo pitkään kaikissa blogeissa, mutta koska sille ei ole ollut meidän kodissa mitään käyttötarkoitusta, ei sitä ole myöskään järkeä silloin hankkia. Mutta keksimpä vihdoin sille käyttötarkoituksen, nimittäin meidän olohuoneessa voi ensi vuoden puolella lämmittää takkaa ja siihen tarvitsemme haloille säilytystelineen.

Olen myös haaveillut 2. Hayn Loop naulakosta makuuhuoneeseemme, mutta niin kauan kun meillä oli kissat ja karvaa liikkui joka paikkaan, en halunnut mitään sellaisia huonekaluja kotiimme, jotka lisäisivät vaatteiden jättämistä esille. Nyt kun kissat ovat onnellisesti uudessa kodissa, voin myös vihdoin haaveilla taas tästä naulakosta. Yhden päivän jo päällä olleet vaatteet tuntuu epämiellyttävältä työntää takaisin kaappiin puhtaiden sekaan, mutta niitä ei myöskään haluaisi aina heittää suoraan pesuun, jolloin tämän naulakon virka astuisi esiin ja vaatteet voisi siis siihen laittaa nätisti roikkumaan lattialle kasaantuvan mytyn sijaan.

3. Singerin ompelukone on ollut asia, jota olen veivannut edes takaisin hankinko enkö hanki hankinko ja kerran sellaisen jo tilasinkin Hulluilta päiviltä noutamatta sitä koskaan postista, sillä aloin taas epäröimään siihen sijoittamista. En tiedä miksi sitä epäröin niin kovin, kun sitä haluan myös yhtä paljon. Pelkään etten käytä sitä niin paljon, että se maksaisi itsensä takaisin, mutta uskon laittaneeni saman summan rahaa paljon turhempiinkin asioihin. Ompelukone on siis melkein ehdoton ykkönen listassani ja siitä vihjaisin eilen jo miehellenikin.

Rakastan kaikkia pieniä maljakoita ja vaaseja, kynttilänjalkoja ja muita ihania koriste-esineitä, mutta meillä ei tunnu olevan tilaa sellaisille, kun kaksi ainoata lipastoa on jo niin täyteen ängetty kaikkia koriste-esineitä. Toisaalta niitäkään en ole aikaisemmin voinut oikein haalia kissojen vuoksi, sillä he tiputtavat kaiken lattialle. 4. String Pocket ja mielellään kahdella kerrottuna lisäisi tilaa missä pitää esillä näitä kaikkia ihania esineitä. Laittaisin ne joko vierekkäin tai sitten kahdelle aivan eri seinälle.

Koska myin meidän yöpöydät, on meillä nyt toiminut yöpöytinä Hayn DLM -pöytä, jonka tilasin kesällä sekä häälahjaksi saatu keskikokoinen tarjotinpöytä. Tarjotinpöydän on kuitenkin tarkoitus tulla sohvapöydäksi isomman kaveriksi, kunhan sohvamme vaihtuu ja tilaa pöydille tulee enemmän. DLM -pöytä ei myöskään oikein sovellu yöpöydäksi enkä sitä yöpöydäksi alun alkaen hankkinutkaan ja SIKSI haluan toiseksi yöpöydäksi tämän ihanan 5. Everyday Designin Porvoo -sarjapöydän. Niin oli alunperinkin tarkoitus, mutta hankinnan sivuutti kesällä tarjouksessa ollut DLM -pöytä, jolle tiesin myös olevan myöhemmin tarve.

Viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisimpänä haluan ehdottomasti 6. Ikean Vindalsö -tarjoiluvaunun. Alkuperäisenähän se ei ole kovin hemaisevan näköinen tuolla tummalla puulla eikä todellakaan sovi meidän kotiinkaan, mutta pienellä tuunauksella siitä saa todella edullisen version Artekin tarjoiluvaunusta ja itseasiassa vielä makeamman. Törmäsin jo aikoja sitten Valkoinen Harmaja -blogissa tähän tuunaukseen ja ihastuin siihen samantien eli yksinkertaisuudessaan nuo puuritilät korvataan lastulevyn palasella ja puinen kahva maalataan mieluisalla värillä, itse maalaisin mustaksi.

Kaikki nämä yllä esitellyt huonekalut ovat sellaisia, joista olen haaveillut pitkään, mutta olen myös tiedostanut hyvin ettei meidän tämän hetkisessä asumistilanteessa ja huonekaluviidakossa ole ollut tarvetta eikä sijaa näille. Mutta tämä asia muuttuu heti ensi vuoden puolella. 😉 Joko arvaatte mistä on kyse?

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *