Hääkimppu silkkukukista

kuva34.jpg

kuva35.jpg

kuva36.jpg

kuva37.jpg

kuva38.jpg

Nyt kun joulun alla blogit pursuaa joulujuttuja ja meillä kun joulu näkyy aika vähän kotona ja elämässä muutenkaan, niin voisinkin pyhittää tämän ajan hääjutuille. Ensimmäisen osan jo julkaisinkin kun paljastin kuvia meidän juhlapaikasta ja koristeluista.

Tänään voisin esitellä kaunista hääkimppuani, joka on vilahtanut jo kuvissani aikaisemminkin. Hääkimppu sai todella paljon kehuja ja moni olikin yllättynyt kuullessaan sen olevan kestokimppu. Kestokimpun hankkiminen ei ollut mikään itsestäänselvyys ja emmin sitä pitkään, mutta kun lopulta sain pinttymän eräästä hääkimpun kuvasta, oli ajatus kestokimpusta sinetöity. Halusin kimppuuni nimittäin kukkia, jotka ei ollut saatavilla elokuussa tai niiden hinta olisi noussut pilviin. Löysin Etsystä jenkkiläisen Kate said Yes -nimisen yrityksen, joka tekee kestokimppuja ja ne oli kauneimpia ja aidoimman näköisiä kestokimppuja mitä olin koskaan nähnyt.

Laitoin hänelle viestiä, jossa oli liitteenä kuva kimpusta joka oli mieleeni syöpynyt ja lähdimme yhdessä suunnittelemaan kimppua. Hän teki yhden koekimpun ja laittoi siitä kuvia, mutta joutui sitä vielä muuttamaan, koska en ollut täysin tyytyväinen muutamaan kukkavalintaan. Toinen versio kimpusta oli täydellinen. Tilasin häneltä myös kaksi pienempää kimppua, jotka toimi ensin morsiustyttöjen kimppuina kirkossa ja myöhemmin toinen oli heittokimppu ja sain vielä säilyttää itse toisen pienemmän kimpun. Kimppujen lisäksi tilasin myös sulhaselle ja bestmaneille vieheet takin rinnuksiin.

Loppupeleissä kestokimppu ei tullutkaan enää kovin paljoa oikeaa kimppua edullisemmaksi, sillä postikulut olivat melko kalliit ja tulihan niihin tietenkin vielä tullimaksutkin päälle. Mutta silti jälkikäteen mietittynä en voisi olla tyytyväisempi vailntaani, sillä nyt hääkimppu koristaa meillä kotona aina ja tuo mieleen meidän täydellisen hääpäivän. Tokihan oikeankin kimpun voi kuivattaa koristeeksi, mutta tämäpä säilyy tuoreena ikuisesti. ;D

Mitäs olette mieltä kestokimpustani, voisitteko itse kuvitella hääkimppunne olevan silkkikukista tehty?

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *