Risuja jouluksi

risut-1.jpg

Ei risuja suinkaan joululahjaksi, ei täällä sentään tuhmia olla oltu. Vaan haimpas ulkoota meillekin risuja jouluksi. Meille kun ei joulukuusta tänä vuonna mahdu, niin päätin ripustaa joulukoristeet risun oksille. Olen nähnyt jo monessa blogissa jos jonkinnäköistä risuviritelmää ja yrittänyt koiran ulkoilutuslenkeillä kytätä meillekin yhtä oksaa kotiin ja vihdoin tänään kehtasin yhden napata mukaan.

Tänään käydään hakemassa Facebook kirppikseltä ostamani Ikean Lillberg keinutuoli, jota olen ihastellut naapurilla kyläillessämme ja samalla käydään Eliksen kummisedän luona sanomassa joulutervehdykset.

Mitäs mieltä olette näistä risuista joulukoristeineen?

Mukavaa viikonloppua ja ihanaa joulun odotusta kaikille! 🙂

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *