Sateen jälkeen

Ehdin eilen jakaa iltapäivällä kuvan Instagramissa meidän takapihasta, kun ukkonen ja raekuuro yllätti. Vain tuntia aikaisemmin istuin vielä työkaverini kanssa puiston penkillä auringon lämmittäen hipiää ja päästessäni kotipihalle ja postilaatikolla, iski raekuuro vasten kasvoja. Juoksin äkkiä sisään ihmettelmään niitä jättimäisiä raepalloja, jotka peitti maan valkoiseksi.

Elis nukkui päiväunia, kun itse jännittyneenä kuuntelin raekuuron ja ukkosen meteliä. Meidän ullakon kattoikkunat ja takka vielä voimistaa ääniä ja kerrostalosta paritaloon muuttaneena meteli oli aikamoinen.

Mutta vain Suomessa kesä voi olla näin arvelluttava, nimittäin muutamaa tuntia myöhemmin pilvet repesi auringon tieltä, valaisten meidän olohuoneen enkä voinut kun vain ihailla sitä näkymään ja olihan sitä otettava taas muutama kuva talteen.

09062015-8.jpg

09062015-9.jpg

09062015-10.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *