Serkusten grillibileet

grillibileet-9.jpg

Aurinkoa sateen keskelle kuvien muodossa. Nimittäin eilen lauantaina oli aivan mieletön kesäilma ja
mikäs sen parempi viettää päivää kuin järjestämällä lapsille grillibileet. Grillibileet olivat tietysti vain oheisohjelmaa, sillä oikeasti vietimme terassin rakennus -päivää. Siskoni perheineen tuli meille grillailemaan, leikkimään ja samalla siskoni mies rakensi meille terassia.

grillibileet-3.jpg
grillibileet-7.jpg

grillibileet-8.jpg

Päivä oli aivan superkiva ja puhalsin meidän Eliksen vauvavuotena ostetun muutaman kympin maksaneen pomppulinnan pihalle ja paistoin pizzaa grillissä Weberin pitsakivellä. Lapsille oli myös herkkuja ja pillimehuja ja aikuisille karkkia ja limpparia ja kyllä siinä yhdet asennuslonkerotkin juotiin.

grillibileet-5.jpg
grillibileet-12.jpg
grillibileet-2.jpg

Pomppulinna oli aivan hitti ja kun pomppimiseen kyllästyttiin, siitä tehtiin pienimmille pesä. Pomppulinnaa sai vaan olla puhaltelemassa täyteen tunnin välein, mutta kyllä hinta-laatusuhde oli tässä kohdillaan, nimittäin maksoin tästä reilu vuosi sitten alle 40 euroa.

grillibileet-4.jpg

grillibileet-6.jpg

Weberin pitsakiven ostin meille jo keväällä heti kun grilli oli kasattu ja se pääsi nyt kolmannen kerran käyttöön eikä pettänyt vieläkään makuhermoja, vaan tekee pitsasta täydellisen rapsakkaa, pienellä grillin sivumaulla. Myös valmistusprosessi on kiva, kun pitsoista tehdään pienempiä ja perinteisen uuniin tunkemisen sijaan ne asetetaankin grilliin valmistumaan.

Itseäni ainakin kyllästyttää iänikuiset grilliruoat, marinoidut pihvit, makkarat ja täytetyt vihannekset ja pitsan valmistus grillissä onkin mainio vaihtoehto jos haluaa vain ylipäätänsä grillata jotain. Grillaushan kuuluu kesään.

grillibileet-13.jpg

grillibileet-15.jpg

grillibileet-16.jpg

Lauantain sää kyllä hemmotteli meitä ja saatiin pukea ensimmäistä kertaa tänä kesänä shortsit päälle ja oikein kärvennellä itseämme auringossa. Terassi saatiin viimeistelyä vaille valmiiksi ja vielä pitäisi nurmikkoa vähän paikkailla ja korjata oikeaan kohtaan menemään kivipolku. Kuinkas moni muu pääsi nauttimaan tästä ihanasta helteestä? 🙂

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *