Indikidual

tumblr_nld1iwpxYA1r3950bo2_1280.jpg
Kuva lainattu Indikidualin nettisivuilta.

Törmäsin eilen uuteen lastenvaatemerkkiin, joka tekee aivan mielettömän makeita vaatteita. Kyseessä on brittiläis-ruotsalainen lastenvaatemerkki, joka tekee vaatteita luomupuuvillasta 3 kuukauden ikäisistä 7 vuoden ikäisille saakka. Harmillista vain on, ettei vaatteita saa Suomesta. Itse ajattelin kuitenkin tilata muutaman testiin ja voin myöhemmin sitten kertoa käyttökokemuksia. Tässä kuitenkin muutamia omia lemppareita pojille, sanomattakin on selvää että tytöille löytyy vielä laajempi skaala kaikkia ihania vaatekappaleita.

vaatteet.jpg

Mites, uppoaako nämä vaatteet teidän makuun ja oliko tämä brändi teille jo tuttu?

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *