Cityjuhannus

juhannus-3.jpg

Ihanaa juhannusta kaikille! Tänään ja eilen monet ovat suunnanneet nokkansa kohti mökkejään juhannuksen viettoon, mutta me jäämme suosiolla kotiin. Manasin eilen työkaverilleni etten pysty ymmärtää ihmisiä, joiden on vain pakko lähteä mökille, koska juhannus… Vettä sataa kaatamalla ja on kylmä. Kenelläkään ei ole mukavaa ja perheriita on taattu. Lapset hyppivät seinille pienessä mökissä, koska ulos ei voi mennä. Pisteenä iin päälle vielä mahdollinen koira…

Noh, meillä on tiedossa cityjuhannus ja hyvä niin. Meiltä löytyy nyt kotoa kaikki mitä mökiltäkin kaipaan, joten jäin oikein mielelläni tänne Espooseen.

juhannus-1.jpg

juhannus-7.jpg

juhannus-8.jpg

Sauna saatiin juuri sopivasti valmiiksi ja illalla pääsemme testaamaan sen helliä löylyjä. Yritin jo aamulla laittaa meille aamusaunaa päälle, mutta olin asettanut sen päälle puoleksi tunniksi ja siinä ajassahan se ei ehtinyt vielä edes lämpiämään kunnolla, joten sammui jo ennen aikojaan.

Grillikin löytyy terassilta ja pihalle on ilmestynyt (hieman vuotava) pomppulinna ja liukumäki. Ei voi valittaa ja jos säät sallii, niin löytyy sitä luontoa täältäkin.

juhannus-2.jpg

juhannus-4.jpg

juhannus-5.jpg

Eilen kävin ruokakaupassa ostamassa kunnon aamupalatarpeet sekä illaksi grillattavaa. Kohta lähdemme ensin syömään mieheni isovanhempien luokse ja sen jälkeen saamme muutaman ystäväni lapsineen vieraaksi. Huomenna sitten tiedossa grillailua ja kylpemistä ulkopaljussa vanhempieni luona.

Näiden sanojen saattelemana jatkan meidän cityjuhannuksen viettoa ja toivotan vielä uudestaan oikein mukavaa juhannusta kaikille teille lukijoille. Aurinkokin tuolta jo koittaa vähän pilkistää! 🙂

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *