Mitä meille kuuluu?

tuparit-5.jpg

Nyt pääsikin venähtämään jo aika reilusti siitä, kun viimeksi blogia päivittelin. Missään reissun päällä ei kuitenkaan olla oltu, vaan ihan kotosalla. Viime viikko oli todella erilainen verrattuna yhteenkään aikaisempaan viikkoon Eliksen syntymän jälkeen. Aivan kuin edellinen postaukseni olisi ollut jonkunlainen avunhuuto, johon tarttui moni läheiseni. Olen saanut olla ihan yksin, nauttia omasta olosta ja hengähtää.

Keskiviikkona nimittäin Elis lähti mumminsa ja isomumminsa kanssa retkelle Kotkaan ja saapui kotiin vasta illalla. Saatiin miehen kanssa sitten rentoutua aamupäivä yhdessä ja iltapäivällä sain tosiaankin nauttia ihan yksin hiljaisuudesta ja siitä ettei mihinkään ollut kiire. Noh, ei se ihan niin mennyt. En osannut olla paikoillaan ja maltoinkin lötkötellä viikon ainoana aurinkoisena päivänä terassilla korkeintaan puoli tuntia. Käytinkin siis päivän hyödyksi tekemällä takapihan kivetystä, pesemällä pyykkiä, käymällä tyhjentämässä vanhan asuntomme verkkokellarista viimeisetkin rojut ja vain siivoamalla kotona… Silti oli rentouttavaa kun sain tehdä nuo kaikki asiat omassa rauhassa.

tuparit-2.jpg

Alkuviikosta myös hyvä ystäväni soitti ja ilmoitti haluavansa ottaa minut luokse yökylään rentoutumaan ja olemalla vain aikuisten kesken. No saatiinkin sovittua tuolle oma hetki jo heti samalle viikolle ja perjantaina menin hänen luokseen yökylään yökylään. Kävimme keskustassa syömässä Friends & brgrs:ssä, haettiin Makuunista karkkia ja siirryimme hänen luokseen katsomaan elokuvaa, herkuttelemaan ja höpöttelemään. Sain nukkua läpi yön katkeamatonta unta ja herätä aamulla juuri silloin kun oma sisäinen kello herätti.

Lauantaina koitti meidän tuparit. Meille oli sanomattakin selvää, että niitä juhlitaan vasta nyt kesällä. Valitettavasti tämä kesä on ollut mitä on ja se näytti myös todellisen luonteensa lauantaina. Sateelta ei siis vältytty, mutta onneksi meidän terassi on katettu, joten vieraat viihtyivät myöhään iltaan saakka terassilla pienestä ripottelusta huolimatta. Tuparit olivat aivan menestys ja vieraita oli yllätysmäärä ja yllätyksekseni saimme myös upean tuparilahjan, nimittäin valkoisen MoccaMasterin. En voi ikinä tarpeeksi kiittää siitä meidän vieraita, se tuli todella tarpeeseen meidän ainakin viisi vuotta jo palvelleelle Lidlin muutaman kympin keittimen tilalle.

tuparit-1.jpg

tuparit-3.jpg

tuparit-4.jpg

Sain siis yhteen viikkoon jopa kolme lapsivapaata päivää/iltaa, joten nyt ei voi valittaa ja jaksan taas paremmin uhmakiukkuja. 🙂 Tänään näyttäisi tulevan aurinkoinen keli, joten me suuntaamme meidän lähellä sijaitsevaan asukaspuistoon ja iltapäivällä saamme vieraita grillailemaan. Viikonlopuksi lähdemme meidän mökille, joka taitaakin jäädä tänä kesänä ainoaksi kerraksi mökillä. Yritän ehtiä tälle viikolle julkaista ainakin toisenkin postauksen, mutta muuten jatketaan samalla hiljaisella linjalla vielä muutama viikko!

Mainos alkaa

Sähkön hinta on nyt ennätys korkealla. Säästä sähkössä ja ota tästä Kotimaan Energian kiinteähintainen ja turvallinen sähkö 24 kuukaudeksi alkaen 9,97 snt / KwhMainos päättyy

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *