Kesän hankinnat

Postasin viimeksi toukokuussa kevään hankintoja useammalta kuukaudelta ja nyt teen saman kesän hankinnoista. Kevät ja kesä oli melko tietokonevapaata aikaa ja täten kuukausittainen postaustahti tältä osin jäi tekemättä. Koitetaan ryhdistäytyä syksyä kohti.

Kesällä ei juuri hankintoja tullut tehtyä, vaatteita en hankkinut itselleni lainkaan ja Eliksellekin vain muutaman. Sateinen kesä ei ole houkutellut kesävaatteiden ostoon, joten samoilla vanhoilla rytkyillä on menty. 🙂 Elis sen sijaan on kasvavassa iässä, joten hänelle on täytynyt tehdä muutamia pakkohankintoja, kun huomasin lahkeiden ja hihansuiden alkavan jäämään liian lyhyiksi.

sisustushankinnat.png

Sisustushankintoja en kesällä tehnyt muita, kun yhden tilauksen Room21:stä. Ruokapöydän alle tilasin vihdoin ja viimein kauan himoitsemani House Doctorin Block -maton. Himoitsemisen lomassa oli kuitenkin unohtunut lukea erittäinkin tärkeä tuoteseloste, jossa puhutaan käsinpainetusta matosta, joka ei täten kestä kostealla pyyhkimistä. Olen tästä huolimatta nähnyt mattoa paljon käytettynä nimenomaan ruokapöydän alla ja olohuoneessa, en ymmärrä miten se pysyy muilla siistinä vai eikö muilla tipu koskaan ruokaa lattialle? Ehdin siis jo maton pilaamaan, kun lähdin sitä ensimmäisestä sotkusta pyyhkimään kostealla. HUOH! Voin siis todeta tämän olleen erittäinkin huono hankinta, vaikka matto kaunis onkin. Yritän vielä toistaiseksi tapella sen kanssa, mutta katsotaan miten käy.

Eteiseen uskalsin myös vihdoin tilata toisen pitkään haaveilemani maton, Design Stockholm Housen Björk-maton, vaaleanharmaana. Kyseessä on villamatto, joka on viimeistelty nahalla ja matto on livenä yhtä upea kun kuvissa. Matto on tosin hyvin ohut ja täten myös kevyt, täysi vastakohta tottumiini villamattoihin. Tämän vuoksi se liukuu todella herkästi jalkojen alla ja siihen onkin jo monet lipat vedetty. Tupareissa jouduttiin jopa turvallisuussyistä ottaa se pois lattialta illan ajaksi. 😀 Pitäisi hankkia sen alle liukueste, mutta vielä en ole ehtinyt. Liukuesteistä on huonoja kokemuksia niiden olemattomista ominaisuuksista, mutta ehkä nekin on parantuneet. Matto ei myöskään kellertävän tammiparketin päällä pääse oikeuksiinsa, mutta tämän varalle onkin jo suunnitelmia. 😉

Muutama piensisustushankinta tuli tehtyä, nimittäin House Doctorin Tube -maljakko ja CTY -tyynynpäällinen, jotka myös ovat olleet himotuslistalla ja nyt ne olivat molemmat reippaassa alennuksessa. Näistä molemmista vilahtikin jo kuvat täällä.

elektroniikka.png

Elektroniikkaan emme ole sijoittaneet aikoihin, tarkoituksena on ollut muuton jälkeen kyllä hankkia olohuoneeseen uusi televisio ja siirtää nykyinen televisiomme yläkertaan, meidän ns. kotiteatterihuoneeseen. Olen seurannut tarjouksia ja nykyäänhän noita smart-tv ominaisuudella varustettuja taulutelevisioita saa jo erittäinkin edullisesti. Muutama viikko sitten tärppäsi kuitenkin oikein kunnolla, nimittäin Samsungilta oli uusimmalla käyttöjärjestelmällä varustettu taulutelevisio Gigantissa puoleen hintaan ja minä aina tarkistan tällaiset tarjoukset netistä ja se totta tosiaan oli puoleen hintaan. Samaan aikaan heillä oli menossa vielä kampanja, jossa vanhoista älypuhelimista sai hyvitystä ja taisimme saada yhteensä 180 euroa hyvitystä eikä uudelle televisiolle todellakaan jäänyt paljoa hintaa.

Alkukesästä tuli myös ostettua Gigantin tarjouksesta Samsungin Multiroom M5 -kaiutin valkoisena, Meillä ei ole ollut television lisäksi mitään äänentoistohärveliä olohuoneessa, eikä oikeastaan koko huushollissa ja hiukan alkoi jo ottaa pattiin, kun ei saanut kuunneltua musiikkia. Tämän hankinnan myötä Fröbelin palikat ja muut tutut lastenlaulut ovat pauhanneet meillä taustakuorojen ja tanssiesitysten kera lähes päivittäin. Hyvä sijoitus siis! Koska kyseessä on vielä Bluetoothilla ja Wifillä toimiva soitin, pystyy sitä hallitsemaan etänä tabletilla ja älypuhelimella ja sen kautta voi soittaa juurikin Spotifyta, mikä oli itselleni se tärkein ominaisuus.

Viimeisin hankinta oli Remingtonin sauvakiharrin, tämä tasapaksu mötikkä. Aikaisemmin kaapistani löytyi jo se kartion mallinen kiharrin, mutta se on mielestäni aivan surkea. Tämä taas on lunastanut odotukset moninkertaisesti ja sen isot kiharat ovat aivan mielettömät.

Sellaiset hankinnat kesä-heinäkuussa, varmasti jotain pieniä juttuja tästä jäi puuttumaan, kuten heti tulee jo mieleen uima-allas pihalle ja seinäamppeli… Tämän vuoksi yritänkin nyt vähän skarpata syksyyn päin mennessä, koska tosiaan tämä on itsellenikin erittäin mielenkiintoinen ja hyödyllinen tapa huomata omia kulutustottumuksia. En tiedä teistä, kiinnostaako tällaiset postaukset?

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *