Taaperon tuliaiset

tuliaiset-8.jpg

Koska kyseessä oli ensimmäinen matkamme ilman Elistä, halusimme hukuttaa hänet tuliaisilla. No hukuttaminen on ehkä hieman liioitellusti sanottu, ostimme muutamia leluja. 🙂 Lelut kun ei myöskään ollut siellä Suomen hintoja edullisempia, teimme maltillisia hankintoja. Pyrin katsomaan sellaisia leluja joita ei välttämättä Suomesta saa. Olenkin kiinnittänyt lelukaupoissa huomiota siihen, että kylpyleluvalikoima taaperi-ikäiselle on aivan surkea. Löytyy pelkkiä vauvoille tarkoitettuja tylsiä juttuja tai ääripäänä koko kylpyhuoneen täyttäviä vesiratoja veneille.

Havaitsinkin heti ensimmäisessä lelukaupassa Budapestissä, että siellä oli kokonainen hylly erilaisia mielenkiintoisia kylpyleluja. Hamstrasin siitä heti muutamia kyytiin, mm. kylpyhuoneen kaakeleihin tarkoitetut värikynät sekä “magneettimaisia” maatilan eläimiä, jotka tarttuvat siis kylpyhuoneen kaakeleihin kiinni kun ne kastelee. En ole tällaisiin ainakaan vielä Suomessa törmännyt, joten arvelin meidän vesipedon tykkäävän näistä ihan hulluna. Enkä ollut väärässä.

tuliaiset-2.jpg

tuliaiset-3.jpg

tuliaiset-5.jpg

Maatilan eläimet on ollut jokaisella suihkureissulla mukana leikeissä, mutta värikynät jouduin toteamaan hieman vaarallisiksi vielä taaperoikäisen käsissä. Hän kun ei oikeasti piirrä vaan vetelee vain viivoja sinne tänne, pitkiä sellaisia, kaakelilta toiselle, niin saumasta tuo väri ei niin helposti lähdekään… Turvallisuussyistä siis jemmataan nuo kynät vielä tuonnemmaksi, että piirtäminen vähän selkiintyy. 😉

Muita tuliaisia oli metallinen lentokone lentokentältä, näitä on keräilty nyt jokaiselta lentokentältä Eliksen syntymän jälkeen. Mieheni jostain syystä haluaa näitä keräillä, koska muistaa omat lentokoneensa lapsuudestaan. Sen lisäksi ostimme vielä eräältä torilta puisen eläinaiheisen muistipalapelin ja Zarasta yhden collegen ja kengät. Siinäpä siis tuliaiset taaperolle. Muita tuliaisia emme tältä kaupunkimatkalta tuoneetkaan ja shoppailut jäi muutenkin aika vähäisiksi.

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *