Elokuun törsäykset

Elokuu oli todella hiljainen kuukausi sisustusrintamalla ja meinasinkin jo useaan otteeseen kirjoitella tännekin niistä ihanistä fiiliksistä joita koin koko elokuun ajan. Ensimmäistä kertaa oli sellainen olo, etten tarvitse tänne enää mitään uutta. En haaveillut mistään huonekalusta tai piensisustustavarasta enkä koristetyynyistä tai matoista. Pystyin katsomaan kotiamme ja toteamaan sen olevan ihan ok.

Tilanne muuttui kuitenkin heti, kun syyskuu starttasi. Ja olihan koko elokuun ajan tiedossa että tulen hankkimaan meille mm. uuden tv-tason. Sille ei vaan ollut mitään kiirettä. Eikä ole vieläkään.

Elokuussa sitten tuli hankittua muutamat uudet vaatteet Elikselle Lindexin syysmallistosta (1 / 2 / 4 / 6) ja ne esittelinkin täällä jo omassa postauksessaan, mutta kertaus on opintojen äiti. 😉 Ostin myös itselleni ihanan nahkahameen (5) ja se onkin kirinnyt nopeasti lempivaatteekseni. Lisäksi Elikselle piti hankkia sisäpelikengät (3) hänen viime sunnuntaina startanneelle sählykerhoharrastukselle, jonka järjestää MLL.

vaatehankinnat_elokuu.png

Ikeassakin tuli elokuussa piipahdettua ja sieltä nappasin mukaan tuon RANARP seinä-/nipistinkohdevalaisimen (1), vaikka en edes tiennyt mihin sen laitan. Se oli vain niin makean näköinen ja edullinen, että oli pakko ostaa se. Lisäksi juuri ennen kuun vaihdetta kävin vähän vauhdittamassa kylpyhuoneremontin valmistumista viimeisiä juttuja myöten ja sen enempää miettimättä ostin sinne Ikeasta SKOGSVÅG peilin (2). Senkään hinta ei kirpaissut, joten jos mieli muuttuu niin ei harmita tuo sijoitus ja sille löytyy varmasti paikka muualta.

sisustus_elokuu.png

Muutamia leluhankintoja tuli Elikselle tehtyä niitä sen enempää erittelemättä tänne ja lisäksi Budapestin tuliaiset, mutta aika minimaalisilla kulutusjuhlilla suoriuduttiin tästä kuusta ja syyskuu sitten tasoittaakin tätä vaakaa varmasti…

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *