Ihan kiva

Voiko sanoa, että oma naama on ihan kiva, kuulostamatta kuitenkaan itsekkäältä ja itserakkaalta? Olen vasta nyt, 28 vuoden ikäisenä löytänyt omalle naamalle sopivan meikin. Siis tarkalleen ottaen neljä viikkoa sitten ja sen jälkeen olen meikannut joka päivä. Lopputuloksena ihan miellyttävät kasvot, joita jaksaa itsekin katsella. Instagramkin on tämän löydön jälkeen päivittynyt tiheämmin selfieistä. 😉

Kaikki lähti siitä, kun meillä oli tupaantuliaiset ja yksi ystävistämme toi minulle kassillisen meikkejä. Meikkien joukosta löytyi mm. Lumenen kulmakynä. Aluksi mietin, että eipä ole tuollekaan käyttöä, kun en kulmia meikkaa. Ajatus kokeilusta jäi kuitenkin hautumaan mieleen ja eräänä päivänä repäisin ja kevyesti rajailin kulmiani, jotta niiden muoto selkiintyi. Niin sanotut aukot täytin jo aikaisemmin joskus hankkimallani Oriflamen kulmaväripaletilla, joka muistuttaa luomiväripalettia ja lojui laatikon pohjalla käyttämättömänä. Onneksi olin ripsiin laittanut jo väriä, koska muuten olisin saattanut järkyttyä ja tunkea kulmakynän sinne saman laatikon pohjaan kulmaväripaletin kaveriksi.

21073599391_8e5b63aa1f_o.png

Olen aina ajatellut etten tarvitse kulmiin muuta kuin korkeintaan kulmageeliä, koska olen vaaleahiuksinen eikä minulle tästä syystä sopisi tummat kulmat. Kulmakarvani on kuitenkin ihan tuuheat ja paksut, vaikkakin vaaleahkot. Jostain olen tainnut jopa kuulla tai lukeakin, ettei kulmakarvat saisi olla paljoa omaa hiustenväriä tummemmat. No se on kyllä ihan höpönlöpöä, koska nämä nykyiset, kulmavärillä vahvistamat kulmani ovat paljon miellyttävämmän näköiset ja tuovat ilmettä kasvoille. Kulmakarvat kun on laitettu, ei paljon muuta meikkiä tarvitakaan näyttääkseen silti skarpilta ja viimeistellyltä.

Meikkaaminen ei ole oikein koskaan ollut oma juttuni, en arkisin ole sutinut juuri poskipunaa enempää jos sitäkään. Teini-ikäisenä kyllä pakkelia tuli tungettua naamaan enemmänkin, koska kärsin pahasta aknesta, jota halusin peitellä. Päästyäni eroon aknesta, koin oloni niin vapaaksi ettei tarvinnut meikata ja sen vuoksi olen kulkenut aika naturellina luonnonlapsena.

Meikkaaminen on kuitenkin nyt saanut kulmakarvojen myötä ihan uudet sfäärit ja nautin siitä ihan uudella tavalla ja uskallan rohkeammin kokeilla erilaisia silmämeikkejäkin. Vähän jopa harmittaa etten ole tätä aikaisemmin tajunnut. Voi kun joku olisi kehottanut jo aikaisemmin rohkeasti kokeilemaan kulmienkin meikkaamista. Suosittelen nyt siis kaikkia kokeilemaan kulmien laittamista meikin yhteydessä, jos et vielä ole kokeillut! Kenties yllätyt yhtä positiivisesti kuin minä. 😀

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *