Mietintää uudesta sohvapöydästä

Kuten aikaisemmassa postauksessa jo kerroinkin, niin olen vihdoin päättänyt sanoa heipat tuolle Hayn Tray sohvapöydälle. Pienemmästä versiosta en vielä tosin luovu, toivon löytäväni sille jonkun muun käyttötarkoituksen. Uutta sohvapöytää onkin tässä sitten metsästetty, en ole tiennyt oikeastaan ollenkaan millaista etsin. Nyt olen kuitenkin viimein löytänyt sen mallin minkä meille haluan, mutta kun niitäkin on useammalta valmistajalta, niin ajattelin kerätä tähän kollaasin vaihtoehdoista. Toivisinkin teiltä lukijoilta mielipiteitä ja kommentteja näistä. 🙂 Kirjoittelen tähän myös omat hyvät ja huonot puolet vaihtoehdoista.

187Muuto11_iso-350.jpg

1. Muuto / Around
Halkaisija 72 cm

+ Upean näköinen
+ Puun kuviointi
+ Ihan kuin tuo kolo reunassa olisi tehty palvelemaan sitä tarkoitusta, josta Hayn Trayssä valitin, kun pölyjä ei saa pyyhittyä pois nurkista

– Kirpaisevan hintainen
– Ei saa valkoisena

549,-

dixie_spo_90_va.png

2. Asko / Dixie
Halkaisija 90 cm

+ Reunan korkeus ja jalkojen muoto
+ Sopivan hintainen

– Tammiset jalat ei oikein miellytä
– Ehkä turhan iso halkaisija

249,-

833675_01.jpg?&width=769&height=1026&pro

3. Hobby Hall / Solo 1
Halkaisija 78,5 cm

+ Hinta miellyttävä
+ Hyvännäköinen

– Jalkojen väri mietityttää, pitäisi nähdä livenä

119,-

Normann-Copenhagen-Tablo-Table-Large-350

4. Normann Copenhagen / Tablo
Halkaisija 78 cm

+ Hyvännäköiset jalat
+ Matalampi reuna
+ Saatavilla myös valkoisilla jaloilla

– Hinta vähän kirpaisee

390,-

Olen oikeastaan aivan ulapalla siitä, minkä ylläolevista meille hankkisin. Eniten plussia sai Normann Copenhagenin Tablo, mutta tuo hinta… Hobby Hallin Solo 1 tulee kyllä hyvänä kakkosena, mutta pitää varmaan käydä Tammistossa katsastamassa tämä livenä ennen ostopäätöstä. Muuton ja Askon versiot taitava karsiutua suoraan pois saatuaan enemmän miinuksia. Toki jos tiedät vielä jonkun samaa muotokieltä olevan sohvapöydän, joka listaltani puttuu, niin kuuntelen korvat höröllä!

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *