Olohuonekuvia

koti-2.jpg

En ole pitkään aikaan jaksanut valokuvata olohuonettamme. Mitään suuria muutoksia ei ole siellä tapahtunutkaan, mutta on siellä nyt jotain. Järjestystä on ainakin vaihdettu kolmeen kertaan, palaten takaisin lähtöruutuun. Yritän tehdä tilaa Eliksen huoneessa olevalle String hyllykokonaisuudelle, joten olen miettinyt muiden huonekalujen paikkoja uudelleen. Päädyin lopulta kuitenkin tähän kuvissa näkyvään järjestykseen ja Stringin laitan tuonne toiseen nurkkaan, kunhan jaksan.

Olen siitä saakka kun String meille saapui muutama vuosi sitten, ollut sitä mieltä että se on vähän turhan tyyris huonekalu lapsen huoneeseen. Se oli vain silloin pakko saada eikä meillä ollut sille tilaa olohuoneessa saati erillistä työhuonetta, joten ajattelin että siitä tulisi hyvä koululaisen pöytä sitten joskus… Mielessä onkin jo toisenlainen viritelmä Eliksen huoneeseen, joten nyt tuo String joutaa näkyvämmälle ja sen arvoiselle paikalla, olohuoneeseen. Sen jälkeen tietty pöytälevy joutaa myyntiin ja hankin varmaan siihen alas kaappimoduulin. Jos siis olet vailla String Systemin pöytämoduulia, niin tarjousta laittamaan sähköpostiini!

koti-4.jpg

koti-7.jpg

koti-8.jpg

koti-9.jpg

koti-11.jpg

Löysin Elloksen alennusmyynneistä tuon tummanharmaan kuusikulmaisen viltin, hintaa 15 euroa ja ihanan neutraali sohvan päälle, olematta kuitenkaan tylsä. Tein myös juuri toisenkin löydön, nimittäin tuon Marimekon harmaa-valkoisen Ararat-tyynynpäällisen. Ainoa vain, että se löytyi ihan omasta kaapista. ;D Lappuineen päivineen. Olin aivan unohtanut ostaneeni sen melkein vuosi sitten, kun tilasin Kuusikossa-kankaan pöytäliinaksi sekä Kesanto-kangasta peilipöydän jakkaran päällystämiseen. Minulla ei tuolloin ollut vielä oikeanmallista sisätyynyä, joten se jäi kaappiin odottelemaan ja siellä se odottelikin vuoden päivät! Voi mikä riemu siitä syntyi kun sen löysin ja tajusin voivani ottaa sen heti esille.

Olen muuten tullut vihdoin siihen päätökseen, että totta tosiaan tuo Hayn Tray sohvapöytä lähtee kiertoon! Olen löytänyt sille jo muutaman hyvän seuraajan, mutta siitä ihan omaa postausta. 🙂 Tarjouksia Hay Traysta otetaan siis vastaan myöskin!

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *