Pihatöitä ja omenapiirakkaa

omenapiirakka-1.jpg

Voi kuulostaa ehkä tylsältä, mutta omenapiirakka on oma ehdoton lempparini. Sellaisella mehevällä, paksulla pohjalla se maistuu aivan taivaalliselta. Suunnittelin vielä perjantaina lähtöä mökille äitini seuraksi Eliksen kanssa, mutta lopulta iski mukavuudenhalu ja jäimme kotiin. Pihatyötkin oli vielä tekemättä, nurmikko piti leikata, haravoida tippuneet lehdet ja leikata jo kuolleet puskat lyhyiksi. Oli kaikennäköistä. Lauantaina sitten pihatöiden päätteeksi päätin leipoa omenapiirakan ja kutsua ystävät sitä syömään. Oikeastaan ystävät oli kutsuttu jo ennen omenapiirakkaa ja leivoin piirakan samalla kun heidän lapsensa viihdyttivät omaani. Omenapiirakka oli niin suussasulavaa, että koko pellillinen katosi alle vuorokaudessa.

omenapiirakka-5.jpg

omenapiirakka-2.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *