Syysillat

syysillat-7.jpg

Tiedättekö sen tunteen, kun lapset on saatu nukkumaan ja alkaa sinun oma aikasi. Vaikka syksy on saapunut, voi siitä omasta ajasta silti vielä nauttia ulkona, omalla terassilla. Kuppi kuumaa, lempilukemista, kynttilän valo ja mukava asento. Kirjoittelin kesällä laiskan unelmasta, riipputuolista täällä ja se sopii myös näihin syysiltoihin ihan loistavasti, joten ei missään nimessä ole pelkkä kesäsesonkikaluste. Ja voihan sen toki asentaa sisällekin talveksi, mutta meillä ei valitettavasti anna tila myöten sille luksukselle. Jos voisi, istuisin siinä aina. Riipputuoli olisi myös mukava lastenhuoneeseen ja Hamacamundo myykiin riipputuolia myös lasten koossa.

syysillat-3.jpg

syysillat-4.jpg

syysillat-5.jpg

syysillat-6.jpg

Harvassa on toki illat, kun meillä pystyy nauttimaan tällaisesta omasta ajasta. Useimmiten illat venyvät niin myöhään kotitöiden parissa, että tällaisesta rentoutumisesta voi vain haaveilla. Meidän perheessä kun eletään niin sanottua vuorotyöläisen elämää, ainakin jos on päivärytmeihimme katsomista. Näemme mieheni kanssa toisiamme aamuisin aamukiukkuisina ja iltaisin iltaväsyneinä.

Illalla saatuani Eliksen nukkumaan, ei suinkaan ala se ihana oma aika, kun istahdan tuohon riipputuoliin, vaan silloin alan siivoamaan päivän sotkuja ja tekemään ruokaa itselleni ja miehelleni, joka useimmiten on vasta puoli kymmenen maissa illalla kotona töistä. Sitten syömme vähin äänin, ehdimme ehkä katsoa hetken televisiota ja menemme nukkumaan.

Mutta mukavahan se on välillä istahtaa riipputuoliin ja hengähtää.

Hamacamundo haluaakin tarjota teille lukijoilleni vielä lokakuun loppuun saakka kaikki tuotteet -10% alennuksella ja kaupan päälle vielä toinen saparokoukku. Voit siis kiinnittää riipputuolin sekä talveksi sisälle ja kesäksi terassille. Tai miksei toinen koukku vaikka mökille. Tarjouksen saat lunastettua mainitsemalla tilauksen yhteydessä olevasi blogini lukija.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *