Kierrätetty on kaunista

uusiyopoyta-2.jpg

Meillä on yöpöytinä uudessa kodissamme toiminut Ikean jakkarat, vähän puolivahingossa. Myin jo vanhassa kodissamme asuessamme meidän silloiset yöpöydät enkä osannut päättää millaiset hankin tilalle ja nuo jakkarat vähän niin kuin ajautui yöpöytien virkaa toimittamaan.

Viime talvena kotiimme tuli tuollainen retro tv-taso pyörillä, kun sain tyhjentää vanhaa purettavaa taloa ja tähän saakka se onkin ollut visusti piilossa käyttöullakollamme. En ehtinyt keksiä sille muuton yhteydessä sijoituspaikkaa, kun mieheni oli jo ehtinyt siihen asettaa yläkerrassa television ja pleikkarinsa. Muutama viikko sitten kävin kuitenkin meille ostamassa uuden tv-tason olohuoneeseen, jolloin vanha tv-taso siirtyi yläkertaan ja samalla tuo retro tv-taso vapautui ja oli pakko alkaa miettiä sille uutta sijoituspaikkaa.

Alunperin ottaessani sen mukaan sieltä purettavalta talolta, haaveilin siitä olohuoneessa kauniiden kukka-asetelmien kera. Mutta koska olohuoneessa ei valitettavasti ole tilaa tälle, kuskasin sen hetken mielijohteesta makuuhuoneeseemme omalle puolelleni sänkyä ja itseasiassa… sehän sopii siihen ihan loistavasti! Ja nyt saan ihailla sitä yltäkylläisyyteen asti.

uusiyopoyta-6.jpg

uusiyopoyta-8.jpg

uusiyopoyta-5.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *