Monta syytä rakastaa

Tiedättekös, kun ruokahalu kasvaa syödessään. Kohta tulee kuluneeksi kolme vuotta siitä, kun aloitin kirjoittamaan omaksi ilokseni tätä blogia, enkä tuolloin aloittaessani uskonut kuuna päivänä löytäväni itseäni mistään blogiyhteisöstä kirjoittamasta. Mutta kuten tuossa alussa sanoin, niin kyllä sitä vaan alkoi haluamaan enemmän, kun blogista tuli itselleni näinkin tärkeä harrastus. Se ajankäyttö mitä tähän kuluu ja millä intohimolla sitä teen, noh siitä voi kysyä mieheltäni. 😉

Ensimmäinen vuosi blogin parissa meni vähän miten meni, mutta sitten kun löysin blogille sen oikean suunnan, olen saanut siitä irti paljon enemmän ja postaustahtikin kiihtyi. Selkeästi tuo vauvanvaatteista ja tarvikkeista vouhottaminen ei ole oma juttuni, ne lapset kun kasvavatkin niin nopeasti. Tajusin, että blogin nimi pitää vaihtaa, mutta kynnys vaihtaa nimi on ollut liian suuri. Olen sitten aika ajoin miettinyt blogille vaikka mitä nimiä, mutta yksikään ei kuulostanut hyvältä ja liiallinen miettiminen sai jo pääni niin pyörälle, että meni maku kaikkiin vaihtoehtoihin.

Sitten tapahtui jotain odottamatonta, mikä vauhditti blogin nimen valitsemista. Nimittäin voin suureksi ilokseni kertoa, että minusta tulee hyvinkin pian Lumobloggaaja ja blogini tulee siis olemaan osana Lumoblogeja. Olen sanoinkuvaamattoman onnellinen tästä, koska juuri Lumoblogit oli se yhteisö, jossa näin itseni blogini kanssa. Olen jo jonkin aikaa kaivannut kuulumista jonkinlaiseen yhteisöön, jossa saisi tukea ja tsemppiä blogin suhteen. Tämä on loppupeleissä melko yksinäistä puuhaa.

Lumoblogit sopii erinomaisesti tämän hetkiseen elämäntilanteeseeni, jossa käyn päivisin töissä ja illat kuluu lähes yksin Eliksen kanssa mieheni työajoista johtuen. En pystyisi tällä hetkellä kuvitella bloggaavani liiallisella intensiteetillä, kun niin moni muukin asia vie aikaani elämässäni ja asiat pitää kuitenkin priorisoida oikein. Lumoblogeissa on täysi vapaus päättää itse juttujen aiheet ja postaustahti ja blogin paikkakin pysyy täällä Bloggerissa, joten mitään suuria muutoksia ei tulla näkemään nimen vaihdoksen lisäksi.

Blogissa onkin tämän muutoksen vuoksi ollut hieman hiljaista, nimittäin olen joutunut suunnittelemaan uutta yläosaa blogille ja valmistella tätä muutosta. Tänään on siis merkittävä päivä, nimittäin illalla Matkalla äitiyteen nimenä haudataan ja siitä eteenpäin tämä blogi kantaa nimeä Monta syytä rakastaa. Joku on saattanut jo viikonlopun aikana huomata tämän uuden nimen, nimittäin se on ilmestynyt tuonne osoiteriville. Mietitte varmaan myös mistä nimi on peräisin ja täytyy sanoa, että nimen keksi hyvä ystäväni ja aikani sitä makustellessa, olin myyty. Itselleni oli nimen kannalta tärkeää se, ettei se rajaa mitään aihealuetta pois, ei ole liian imelä, tylsä tai omituinen. Imelyyden rajoilla mennään, mutta tuohon nimeen kiteytyy kyllä koko blogini. Kirjoitan blogiin kaikesta itselleni tärkeästä (ja myös vähemmän tärkeästä) ja Monta syytä rakastaa on juuri sitä.

Blogin osoite päivittyy jo siis tänään ja blogin löydät jatkossa osoitteesta www.montasyytarakastaa.com, joten suosittelen päivittämään sen omiin suosikkeihin. Blogin nykyinen osoite ei kuitenkaan häviä minnekään, vaan uusi osoite ohjautuu suoraan vanhaan osoitteeseen. Tämä ratkaisu siksi, ettei tarvitsisi siirtää vanhan blogin sisältöä uuteen. 🙂 Nimi päivittyy myös Instassa, Facebookissa ja Bloglovinissa, mutta nimimuutos ei kaiketi vaikuta teihin lukijoihin. Myös ulkoasu tulee hieman päivittymään, mutta ei radikaalisti.

Tervetuloa siis seuraamaan blogini matkaa Lumoblogeissa uudessa osoitteessa!

EDIT! Blogloviniin tietojen päivitys ei mennytkään ihan niin kuin Strömsössä, joten kehoitan kaikkia sitä kautta blogiani seuraavia päivittämään blogin listoilleen täältä.

blogiheader.png

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *