Hullaritärpit

hullarit_huonekalut.png

Ahh, hullarit on täällä taas, huomenna ne starttaa! Olen odotellut niitä todella innoissani, koska olen ehtinyt monelle puhumaan kuinka aion ostaa sieltä varastoon samanlaisen Linie Designin Asko Mixed -maton (2), joka meiltä olohuoneesta jo löytyykin. Toivoin kovasti, että se tulisi myyntiin ja niinhän se tuleekin! Siinä on siis yksi ehdoton hankinta, jos täytyy vain yksi valita. Pelkään aina pahinta tuon meidän maton kanssa ja mielestäni jos jotain on havainnut hyväksi, ei haittaa sitä omistaa kaksi. 😉

Paljon muutakin kivaa myyntiin on tulossa ja kokosin omia lemppareita kollaaseihin. Aloitetaan vaikka huonekaluista. Olen tuota Hayn naulakkoa (1) himoinnut jo pitkään ja sille löytyisi kyllä paikka meiltä makuuhuoneesta, jossa tällä hetkellä kaikki vaatteet löytyy aina lattialta lojumasta. Mazen naulakko (3) on myös oikein kivannäköinen ja se sopisi meillä olohuoneeseen takapihan oven viereen, mutta siinä on toki pelkona se, että tämä sisäänkäynti sen kuin vilkastuu vain entisestään. Ja tätä taas yritämme nimenomaan vähentää.

Stringin seinähyllykokonaisuus (4) houkuttelee myös keittiöön, mutta se tuskin päätyy tällä kertaa ostoskoriin. Sen sijaan Everyday Designin Porvoo -pöydät (5) voisi hyvin päätyäkin, sillä näitä haaveilin joskus yöpöydiksi ja mieheni puolelle nämä olisi oikein passelit, nyt kun retro tv-taso löysi tiensä omalle puolelleni sänkyä.

Myös Mazen kenkäteline (6) on houkuttelevan näköinen eteiseemme, nimittäin sieltä löytyy tällä hetkellä edellisten asukkaiden heiveröinen pyyhäkkyrä joka sietäisi lentää roskikseen. Tämä taitaa silti jäädä vain haaveeksi, nimittäin niin kiireinen ostos se ei meillä ole.

hullarit_pientarvikkeet.png

Pientarvikkeiden puolelta ehdottomasti aion ostaa tuon Nomess Copenhagenin järjestelijän (1), joissa toiseen saan vanulaput ja toiseen topspuikot. Tällaista olenkin tässä kesän ja syksyn aikana metsästänyt, kun kylpyhuoneremontti vihdoinkin valmistui. Edellisiltä Hullareilta ostin samaa sarjan meikkijärjestelijän. Alessin sitruspuristin (2) voisi myös löytää tiensä meidän keittiötasoja koristamaan ja ei se pelkästään koristeeksi jäisi, nimittäin smoothieen tuorepuristetut appelsiinit ja sitruuna sekä lime ruoan mausteena on lemppareitani. Balmuirin huonetuoksu (3) houkutteli myös, vaikka en yleensä tykkää suitsukkeista tai tuollaisista huonetuoksuista, mutta jotenkin uskoisin Balmuirin olevan sopivan hillitty, vai? Lähenevä kylmyys houkuttelee kääriytymään viltin alle kynttilänvaloon, jolloin pieni tuoksu kotona ei olisi yhtään pahitteeksi, mutta ehkä tyydyn vain tuoksukynttilöihin tässä tapauksessa.

Muutama vuosi sitten ostin Hulluilta Päiviltä Casa Stockmannin aterimet ja olen harmitellut kun en ostanut kahta pakettia, mutta nyt tarjoukseen tuli taas nämä samaiset Vogue -aterimet (4), joten niitähän en voi olla ostamatta. Ja koska olen usein peräänkuuluttanut näiden Methodin pesuaineiden (5) perään, on sanomattakin selvää että niitä tulee ostettua, koska ne vain on parhaat! Olen myös ihan koukussa Methodin pyykinpesuaineeseen.

hullarit_vaatteet.png

Lopuksi vielä vaatehankinnat ja mukaan eksyi myös hieman kosmetiikkaa. Jo muutettuamme uuteen kotiin, yritin ehdottaa miehelleni että hänellekin hankittaisiin kylpytakki, mutta ei kuulemma suostu sellaista pukemaan. Nyt kun ollaan saatu lämmiteltyä remontoitua saunaa, onkin kummasti niitä tilanteita tullut, kun kylpytakille olisi ollut käyttöä. Olenkin jo näidenkin osalta odotellut Hullareita, nimittäin siellä on aina kivoja kylpytakkeja tarjouksessa ja tällä kertaa silmäni osuivatkin noihin Casa Stockmannin vohvelikangaskylpytakkeihin (1), jonka ostaisin itselleni valkoisena ja miehelle harmaana.

Sain muutama kuukausi sitten Stockmannilla meikkivoidetta etsien testiin Sensain puhdistusöljyä ja mutasaippuaa ja rakastuin niihin heti. Päätin samantien ostaa niitä testereiden loputtua ja nyt tietysti Hullareille tuli tarjoukseen tuo puhdistusöljy (2). Mutasaippua ei näyttänyt olevan katalogissa tarjouksessa, mutta elättelen toiveita että sekin olisi tai sitten ostan testiin tuon vaahtoavan puhdistusvoiteen (2).

Olen myös kaipaillut tähän syksyyn korkeavartisia nahkasaappaita sekä kauniita nilkkureita ja silmään pisti heti laadukkaat Vagabondin Grace-nilkkurit (3) sekä Global Essentialsin Lennon-saappaat (4). Täytyy vielä vähän mietiskellä ja käydä ehkä testaamassa molempia perjantaina, jospa jommat kummat lähtisi mukaan. Perjaatteessa olen kenkälakossa, mutta mutta…

Viimeisenä Furlan ihanat laukut. Entten tentten teelika mentten… Sekä tuo Tallinn-nahkalaukku (5) ja Lotus Large Carryall Special Tote-nahkalaukku on molemmat todella tyylikkäitä ja Budapestissä Furlan liikkeen ohi kävellessämme tokaisinkin miehelleni, että joskus jos päätän merkkilaukun ostaa, niin se on ehdottomasti Furla. Furlan jokainen laukku on sellaisia kaunottaria kaikki. Tässä pieni joululahjavinkki aviomiehelle, jos sattuu lukaisemaan. 😉

Melkoinen ostoslista, ihan kaikkea haluamaansa ei voi ostaa, mutta saahan sitä haaveilla ja fiilistellä? 🙂 Joko olette itse ehtineet selata Hullareiden katalogin läpi? Itselleni jostain syystä se ei ole tullut kotiin paperisena versiona moneen vuoteen, mutta toisaalta onhan tuo nettikatalogi helpompikin. Vaikka paperisessa on aina sitä omaa fiilistä.

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *