Esittelyteksti

minaesittely-7.jpg

Tämä on nyt ensimmäinen kirjoitukseni Lumoblogien alla. Ulkoasu on vaihtunut, tosin ei radikaalisti. Samoin ylätunnistekuva päivittyi, itse tykkään siitä kovasti. Kaiken kaikkiaan siirryttiin vähän simppelimpään ja vähäeleisempään ulkoasuun, mikä oli ajatuksena muutenkin kun lopulta päätin, että vaihdan nimeä. Uusia lukijoita varmasti kiinnostaa, kuka olen, joten tähän paikkaan olisi hyvä ehkä esitellä itseäni hieman. 🙂 Olkoot tämä nyt sitten pieni esittelypostaus!

Blogia kirjoittelen siis minä, Nina, kolmeakymppiä lähentelevä yhden lapsen äiti ja toisen lapsen yhden miehen vaimo. Talouteemme kuuluu myös cockerspanieli, joka saattaa pilkahtaa kuvissa ollessaan liian laiska siirtymään pois tieltä. Blogissani olen avoimesti puhunut lapsestamme omalla nimellään, Elis, ja olkoot näin myös jatkossa. Elis on 2,5 vuotias vilkas ja puhelias uhmalla varustettu taapero, joka on blogissa hurmannut kuvillaan. Elis inhoaa kun äiti kuvaa ja komentaa usein laittamaan kameran pois, mutta silti hän onnistuu aina kuvissa ja kuvaankin häntä mielelläni. Vieläkin lähdettyäni töihin ikävöin häntä jo automatkalla ja iltapäivällä en malta odottaa, että pääsen hakemaan hänet päiväkodista. Vain todetakseni 10 minuuttia myöhemmin, että tulisipa jo seuraava aamu ja saan palauttaa hänet päiväkotiin. 😉

elismetsassa-2.jpg

Blogissa kirjoittelen pääasiassa sisustusjuttuja, mutta mukaan mahtuu myös paljon muuta arjestamme, ilon hetkiä ja vastoinkäymisiäkin. Eniten rakastan valokuvata Elistä, hänestä saa niin mainioita kuvia, mutta hänestä en enää mielelläni puhu blogissa. Kauniit valokuvat saa itseni innostumaan aiheesta kuin aiheesta. Blogin myötä olen myös itse innostunut valokuvaamaan ja vaikka omistinkin järjestelmäkameran jo ennen blogia, tuli sillä räpsittyä oikeastaan vain automaattiasetuksilla ja kittilinssillä. Tällä hetkellä kuvaan Olympuksen E-M1 rungolla sekä 45mm ja 12-40mm linsseillä, mutta haaveena olisi täyskennoinen runko ja monipuolisemmat objektiivit sekä lisävarusteet.

Aloitin bloggaamisen talvella 2013, ollessani viimeisillään raskaana ja taisinpa tuolloin elellä perheeni kanssa isosiskoni alakerrassa, kun kotonamme vallitsi viikkoja venynyt kylpyhuoneremontti. Vietin ensimmäisiä äitiyslomapäiviä yksin pimeässä ja viileässä alakerrassa läppärini kanssa ja siskoni blogiharrastuksesta innostuneena pohdin, että pitäisikös tässä vaikka sellainen blogi perustaa itsekin ja sinne purkaa näitä kaikkia ajatuksia joita ensimmäisen lapsen odottamiseen kuului. Kaikki se uuteen ja tuntemattomaan hyppääminen.

Pian huomasin kuitenkin, ettei äitiyshössötykset ja lastenvaatteiden esittely blogissa kuitenkaan tuntunut omalta jutulta, vaikka ensimmäinen vuosi menikin siinä kuuluisassa vauvakuplassa ja omasta itsestään huolehtiminen ja omista harrastuksista kiinni pitäminen unohtuikin kokonaan. Blogi oli siis melko hiljainen ja vasta vauvavuoden päätyttyä sain taas kiinni niistä omista jutuista ja aloin kirjoittelemaan niistä blogiin ja postaustahti kiihtyi. Huomasin nopeasti, että nautin kirjoitella sisustusjuttuja sekä sellaista yleistä haaveilua ja mahtui sekaan myös niitä lifestylejuttujakin. Ja mitä enemmän Elis kasvoi, sitä vaikeammalta tuntui hänestä kirjoittaa.

Niimpä viimeiset 1,5 vuotta on tullut kirjoiteltua enemmän aktiivisesti näitä itselle tärkeitä juttuja aivan väärän nimen alla. Blogin nimi, Matkalla äitiyteen, ei ole vastannut blogin sisältöä millään tavalla ja nimi oli vaihdettava. Ja sitä pohdittiin ja mietittiin ja lyötiin jarrut pohjaan ja aloitettiin alusta. Sitten sain kutsun Lumoblogeihin ja päätin, että nyt jos joskus on aika vaihtaa tuo nimi ja tässä sitä nyt ollaan, uudella nimellä, Lumobloggaajana.

Tervetuloa seuraamaan juttujani, täältä löydät Monta syytä rakastaa!

minamina-1.jpg


Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *