Ilman sohvapöytää

tvtaso-5.jpg

Sain lopultakin myytyä Hayn ison tarjotinpöytämme ja olemme nyt olleet jo ainakin kuukauden päivät ilman uutta. Osittain siksi, että en ole vielä aivan päättänyt minkä hankkisin meille tilalle. Vaihtoehdot esittelin tässä. Osittain myös, että olen oikeastaan aika tyytyväinen näin ilman mitään.

Meillä on kuitenkin vielä Hayn pienempi tarjotinpöytä sivupöytänä ja lisäksi Hayn DLM -pöytä, joka on todella kätevä siirtää haluamalleen paikalle esimerkiksi vesilasia varten. Tai viinilasia. ;P

Mitäs sitä oikeastaan muuta virkaa sohvapöydällä on, kun kerätä erinäistä rojua pölyttymään ja viemään tilaa. Pidän olohuoneestamme nyt tällaisena, tilavampana.

Sohvapöytärahatkin tuli käytettyä jo uuteen tv-tasoon ja tämä hankinta oli huomattavasti tärkeämpi itselleni kuin uusi sohvapöytä. Win-win!

Kirjoittelen lisää tv-tasosta, kun saan tilaamani lasilevyn paikoilleen ja kuvailen olohuonettakin ilman sohvapöytää kun kerkiän siivota, mutta mitäs tykkäätte tv-tasosta? Laittaisitteko siihen jalat vai kiinnittäisittekö seinään?

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *