Iltapäiväkerhosta hei

elispoydassa-5.jpg

elispoydassa-9.jpg

No ei sentään… Olin eilen siskoni kanssa Kodin1:ssä pyörimässä kun hain sieltä tilaamani uuden linssin, mutta pitihän sieltä kaupasta muutakin raahata mukana. Siskoni innostui pyörimään kangasosastolla ja itsekin siinä tovin notkuneena huomasin jo hipeltäväni alepöydän kernikankaita ja päädyimpä sitten ostamaan tuollaisen mintunvihreän ruutukuosisen palan meidän ruokapöydän päälle.

kodin1-13.jpg

elispoydassa-8.jpg

Ensimmäinen ajatus siitä todellakin oli, että ihan kun olisi jossain lasten iltapäiväkerhossa, mutta on se itseasiassa kiva piristys keittiöön. Ostin myös meidän Molecular 5 -valaisimeen uudet lamput, koska edelliset olivat ihan överi kellertävän sävyiset ja näin syksyn tullessa on ihan turha haaveillakaan kotona kuvaamisesta sen valaistessa tilaa.

kodin1-7.jpg

Mies ei tietenkään huomannut mitään eroa valaistuksessa ja kernikankaastakin sain huomauttaa häntä ja kysyä mielipidettä. 😉 Mitä hän kuitenkin huomasi, oli ”kepit” maljakossa ja kysyi mitä hittoa nuo on. Kodin1 tavaratalon sisääntulossa oli tuollainen vastaava asetelma ja se sai heti huomioni ja oli pakko ostaa meillekin tuollainen turhake. Maljakolle löytyy toki käyttöä ihan milloin vaan, mutta nuo hauskat kiemurtelevat risut odottelevat lähenevää joulua ja siihen meinaan ripustella joulukoristeita.

kodin1-2.jpg

kodin1-4.jpg

Kuvat on otettu ostamallani uudella 60mm f2.8 macro linssillä, pientä harjoittelua kotona. Odotan, että pääsen testaamaan linssiä tositoimissa ulkona ja viikon päästä vauvakuvauksissa. 🙂

Mitäs tykkäätte heräteostoksistani? 🙂

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *