Follow me

bloglovin.jpg

Nyt on uuden blogin nimen alla kirjoiteltu muutama viikko ja toisin kun aikaisemmin ilmoitin, ei päivitys Blogloviniin käynytkään ihan niin automaattisesti kuin ajattelin. Te jotka seuraatte blogiani sitä kautta, todennäköisesti ilmoitukset uusista kirjoituksista tulee kyllä perille, koska sinänsä vanha osoite ei poistunut mihinkään. Olisin kuitenkin todella kiitollinen, jos siirtyisitte seuraamaan blogiani sielläkin uuden osoitteen kautta. Näin pysyn jatkossa perillä seuraajistani, mikä taas helpottaa mm. mahdollisten kilpailuiden järjestämisessä, jos osallistumisen edellytyksenä on blogini seuraaminen jonkin kanavan kautta!

instagram.jpg

facebook.jpg

Haluan myös muistutella teitä lukijoita muutenkin, että blogiani voi tosiaan seurata sekä Bloglovinissa, Facebookissa että Instagramissa ja seuraamisnappulat löytyvät myös tuolta blogin oikeasta palkista. Instagramissa tietysti päivittyy vähän tiheämmin ja monipuolisemmin kuvia meidän arjesta, joten suosittelen ehdottomasti liittymään sielläkin seuraamaan. 🙂

seuraa_bl.png

seuraa_fb.png

seuraa_ig.png

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *