Joulupaketointia

joululahjat-4.jpg
Meillä on tonttuiltu viikonloppuna ja kaikki lahjat löysivät tiensä paketteihin. Nyt vain odotellaan jouluaattoa!
Olin odottanut paketointihetkeä jo muutaman viikon löydettyäni Clas Ohlsonista aivan ihanaa joulupaperia. Kuparin väristä, niin ylellistä! Sehän rimmasi, haha. Sen kaveriksi ostin valkoista voimapaperin tyyppistä lahjapaperia, mutta se oli hieman floppi, nimittäin siitä näkyy aivan jäätävän hyvin läpi. Jouduin siis kietomaan lahjat ensin sanomalehdellä ja sitten lahjapaperiin. Hong Kongista bongasin edulliset lahjanauhat, punaista paperinarua valkoisen kanssa ja hopeaa kangasnauhaa kuparin kanssa.
Kuparisten pakettien kaveriksi aion tulostella No Home Without You -blogin joulukalenterista (klik) löytyviä ilmaiseksi tulostettavia nimilappuja. Valkoisiin paketteihin sopi käyttää viime vuonna ostamaani leimasinsettiä.
joululahjat-7.jpg

joululahjat-9.jpg

joululahjat-5.jpg

joululahjat-1.jpg

joululahjat-10.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *