Kuukauden ostolakko

rahi-9.jpg

Olipa kyllä rankkaa viettää kuukauden ostolakko, eikä se nyt ihan suunnitelmien mukaan mennyt muutenkaan. Ihan viime metreillä sorruin tilaamaan Kodin1 verkkokaupasta Annon ihanan villaisen rahin nahkaisella hihnalla. Se pomppi Facebookin news feedissä niin aktiivisesti -50% hintalapulla, että enhän voinut olla sitä ostamatta. Hain sen kuitenkin vasta toissapäivänä postista, joten lasketaanko se leikisti vasta huhtikuun puolelle ostokseksi? 😉

Annoin itselleni ennen Tallinnan reissua luvan vähän höllätä blogin kanssa ja sitä olen tehnytkin. Huono omatunto kuitenkin soimaa siitä, mutta yritän muistuttaa itselleni tämän olevan ihan hyvä juttu. Paniikkilääkitys on nyt aloitettu ja se on myös verottanut paljon jaksamistani ihan kaiken suhteen. Päivät menee ihan kohtalaisen hyvin, vaikka töihin en ole kyennytkään menemään, mutta onneksi olen pystynyt etänä hoitamaan lähes kaikki työni. Kiitos kehittynyt tietotekniikka <3

Oli toisaalta mahtavaa viettää kuukauden ostolakko, ensimmäistä kertaa ei pelota laskupino jonka pian kaivan esiin palkan kilahdettua tilille. Olen verkkokauppojen suurkuluttaja, en vain jaksa lähteä ryysäämään kauppakeskuksiin ja se on niin helppoa aina tilata laskulle ja maksaa vasta myöhemmin. Palkkapäivänä sitä sitten kiroaa, mutta tällä kertaa tilille saattaa jäädä muutakin kun pelkkiä murusia.

Aktivoiduin myös viime viikolla laittamaan myyntiin kaikennäköistä kodintekstiiliä, omia vaatteita ja Eliksen pieneksi jääneitä ulkovaatteita ja kenkiä Facebookin kirppisryhmiin ja kauppa onkin käynyt kuumana. Eilen ovi kävi moneen otteeseen ja tälle viikolle on myös sovittu vielä useammat kaupat. Etätyöpäivien ansiosta onkin ollut aikaa kuvata tuotteita ja laittaa niitä myyntiin, ilman että yksi taapero häärää jaloissa.

Mutta mitäs tykkäätte tästä Annon rahista? Vaikka tämä nyt ei varsinaisesti ollut mikään ostoslistalla oleva hanke, on tämä jo nyt osoittautunut erittäin käteväksi. Tykkään itse iltaisin istua Ikean nojatuolissa ja on mukava kun siinä saa nostaa jalat tuolle rahille.

rahi-2.jpg

rahi-6.jpg

rahi-5.jpg

rahi.jpg

rahi-8.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *