Löhöilyä ja pähkäilyä

kaksin-15.jpg

Aurinkoista ja keväistä viikon alkua kaikille! Blogin avaaminen on ollut melkein viikon verran hirveän pinnistelyn takana ja olen muutamaan otteeseen yrittänyt jotain tänne tuottaakin, mutta mitään järkevää en ole saanut aikaiseksi, joten blogi on pysynyt hiljaisena. Aikaa kirjoittelulle olisi ollut enemmän kun viimeiseen kolmeen vuoteen, sillä olen ollut viikon verran jo sairaslomalla paniikkilääkityksen sivuoireiden vuoksi. Pää on kuitenkin ollut niin jumissa ehkäpä juuri edellä mainitusta syystä ja siksi olenkin vain keskittynyt ottamaan rennosti.

Oltiin Eliksen kanssa viikonloppu kahdestaan kotona, kun mies oli ruotsinristeilyllä kavereidensa kanssa. Aloitin puuhastelun meidän tuulikaapin parissa, mutta pitkälle ei hommassa vielä päästy. Ihastuin niin Oblik -blogia kirjoittavan Jutan kuistin säilytyratkaisuun, että päätin koittaa toteuttaa samanlaisen meidän ahtaaseen tuulikaappiin.

Ensin olin sitä mieltä, ettei se toimisi, mutta toisaalta miksi ei. Viikonloppu menikin lähinnä ratkaistaessa tappien kiinnitystä seinään ja tarvikkeita hankkiessa. Tällä viikolla olisi tarkoitus mennä vierailemaan Espoon työväenopiston puutyöverstaalla valmiiksi sahattujen puutappien kanssa ja porata niihin oikeankokoiset reiät. Sitten pitäisi vielä siistiä tuulikaapin seinä, paikata aikaisemmat reiät ja maalata, kenties jollain muulla kuin valkoisen sävyllä ja laittaa tapit paikoilleen.

Tällaista siis tänne meille, palaan asiaan kun hommat edistyy! 🙂

kaksin-6.jpg

kaksin-9.jpg

kaksin-10.jpg

kaksin-13.jpg

kaksin.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *